banner773

“Kolombiya’da yakalanan 5 ton kokaini İzmir Limanı’nda alacak kimdi?” Pankartı astılar!

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), parti genel merkezi ve il binalarına “Soru Dört: Kolombiya’da Yakalanan 5 Ton Kokaini İzmir Limanı’nda Alacak Kimdi?” yazılı pankart asıldı.

GÜNÜN HABERLERİ 28.05.2021, 10:09
“Kolombiya’da yakalanan 5 ton kokaini İzmir Limanı’nda alacak kimdi?” Pankartı astılar!

9 Haziran 2020’de Kolombiya’daki Buenaventura Limanı’nda yaklaşık 265 milyar dolar değerinde 5 ton kokain ele geçirilmiş, varış noktası olarak Türkiye’de İzmir Limanı olarak açıklanmıştı. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker 2. videosunda bu konuyu tekrar gündeme getirmiş, Kolombiya Limanı’nda İzmir Limanına geleceği belli 5 ton kokain için operasyon yapılmadığına dikkat çekerek kokainin sahibi Mehmet Ağar olduğunu iddia etmişti. Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ise iddiaları yalanlamıştı.

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) pankart asarak konuyu tekrar gündeme getirdi. HKP Genel Merkezi, İstanbul ve İzmir İl Örgütü Binalarına, “Soru Dört: Kolombiya’da Yakalanan 5 Ton Kokaini İzmir Limanı’nda Alacak Kimdi?” yazılı pankart asıldı.

“İKTİDARI TEMELİNDEN SARSACAK SORULARDIR”

Konuyla ilgili değerlendirme yapan HKP MYK Üyesi ve İstanbul İl Başkanı Av. Pınar Akbina,  “Bizim sorularımız sadece belli bir konuya odaklanmış sorular değil, tepeden tırnağa suça batmış, suç örgütü gibi çalışan İktidarı temelinden sarsacak ve binayı yıkacak sorulardır. Biz bu soruların cevaplarını biliyoruz aslında. Amacımız, bu sorularla, Amerikan-CIA-Muaviye İslamı ile meczuplaştırılmış, bilinç seviyesi sıfırın altına düşürülmüş halkımızın kafasında soru işareti oluşturmak, uyandırmak ve bilinçlendirmek. Bu soruların bir tekine bile verilecek cevap bu iktidarın gerçek yüzünü görmeye yeterlidir” dedi.

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP)  Genel Merkezi ve İl Binalarına daha önce, “Soru Bir: Diploma Nerede?”, “Soru iki: Amerika’da boynuna takılan Yahudi Cesaret Madalyası nerede?” ve “Soru üç: 128 milyar dolar ve 208 ton altın nerede?” pankartları asılmıştı. 

Yorumlar (0)