Halkın Kurtuluş Partisi :Mehmetçiği ABD Askerlerinin yerine cepheye sürmeye, BOP sürecini hızlandırmaya geliyorlar başlıklı basın açıklaması yayınladı

Emperyalist planlarını uygulamak için askerlerini Suriye topraklarında tutan ABD, aşağılık planlarını meşrulaştırmak adına geçtiğimiz günlerde kendi yarattıkları Ortaçağcı IŞİD’ i ortadan kaldırdıkları yalanını ortaya atmış ve bölgedeki askerlerini evlerine yollayacağını duyurmuştu.

GÜNÜN HABERLERİ 08.01.2019, 09:00 08.01.2019, 09:00
Halkın Kurtuluş Partisi :Mehmetçiği ABD Askerlerinin yerine cepheye sürmeye, BOP sürecini hızlandırmaya geliyorlar başlıklı basın açıklaması yayınladı

ABD Emperyalistlerinin heyeti işte bu gündemle geliyor ülkemize. Kaçak Saraylı Reis’in AKP’giller’ine ve yerli işbirlikçilerine bundan sonra yapmaları gerekenleri söyleyecek, sonrasında da dediklerimizi sakın unutma, aksi takdirde sizi iktidara getirdiğimiz gibi alaşağı da etmeyi biliriz, diyeceklerdir.

Açıkça söylediler ABD Emperyalistleri, niye bizim askerlerimiz ölsün, bizim yerimize başkaları ölsün, diye. Kendi canları tatlı. Kıyamıyorlar askerlerine. En iyi ihraç malı olarak nitelendirdikleri Türk Ordusu’nu cepheye sürüp katlettirecekler. Ne kadar da ciddi olduklarını göstermek için bir heyet olarak geliyorlar, kallavi isimlerden oluşan. Beyaz Saray Güvenlik Danışmanı, ABD Suriye Özel Temsilcisi ve ABD Genelkurmay Başkanı.

Neyi konuşacaklarmış, daha doğrusu neleri emredeceklermiş?

“ABD güçlerinin Suriye’den çekilmesi, IŞİD’in tekrar ortaya çıkmaması, IŞİD’e karşı bizimle savaşmış olanların pozisyonlarını koruması ve İran’ın bölgedeki kötü niyetli faaliyetleri ile mücadele edilmesi konusunda müttefiklerimizle nasıl çalışacağımızı görüşmek üzere” geliyoruz diye açıklama yapıyorlar, insan soyunun gelmiş geçmiş en büyük düşmanları.

“Bu konularda bizim emirlerimiz bu. Siz de bunu yapacaksınız”ın Emperyalistçesidir “nasıl çalışacağımızı görüşmek üzere geliyoruz” söylemi.

Diyecekler ki, biz oradan ayrılırsak IŞİD’e karşı siz savaşacaksınız, siz öleceksiniz, bu bir.

Bizim o bölgedeki yerel müttefiklerimiz olan, İkinci İsrail’imizin kurucuları olacak bizim Kürt Hareketimize dokunmayacaksınız, bu iki.

BOP Planımız içerisinde bölmeyi hedeflediğimiz ve stratejik Müttefikimiz, bizim Ortadoğu’daki Bekçi Köpeğimiz İsrail’in en büyük düşmanı İran Şeytanına karşı da mücadele edeceksiniz, bu da üç.

Son emrimiz de artık sizin ülkeniz içinde yavaş giden BOP sürecini hızlandırın artık. Bakın seçimler yaklaşıyor, sizi 16 yıl önce iktidara taşıdık, 15 Temmuzda sizi kazandırdık, Referandumu bize karşı çatlak sesler çıkmasın diye size hediye ettik, 24 Haziran’da yine biz vardık. Velhasıl kelam sizi iktidarda yıllardır tutuyoruz, ara sıra bize karşı kafa tutar gibi yapmanıza da ses çıkarmıyoruz, ama her şeyin bir karşılığı vardır bizim dünyamızda. Haydi gari yapıverin şunları.

Evet, bizler biliyoruz ki ABD Emperyalistlerinin ülkemiz topraklarına 1950’den beri attıkları her adım iktidara taşıdıkları emir kulları ve işbirlikçilerine planlarını dikte etmektir. Emperyalist haydudun hangi temsilcisi gelirse gelsin, geliş amaçları değişmez. Yalnızca verilen talimatlar değişir ve ülkemizin tepesine çökmüş yerli işbirlikçileri de söylenen her talimatı birebir uygulamaktan asla geri kalmazlar.

BOP Eş başkanlığı sıfatını hiçbir çekinme göstermeksizin her yerde söylemekte olan Kaçak Saraylı Reis’in AKP’giller’i, ABD’nin insanlık düşmanı projesi çizgisinde 2011’den bu yana emperyalistlerin söylediklerini harfiyen yerine getirdi. Bir zamanlar kardeşten de öte gördüğü Suriye devlet başkanı Beşşar Esad’ı aldığı emirler doğrultusunda satıp geçtiği gibi…

Emperyalist haydutlar, Ortadoğu’yu kendi sömürgeci hedefleri doğrultusunda yeniden dizayn etmeyi amaçlayan “Büyük Ortadoğu Projesi (BOP)”u hayata geçirebilmek için Irak, Libya ve günümüzde Suriye olmak üzere bu topraklarda yaşayan yüz binlerce masum insanın kanlarının akmasına neden olmuşlardır. Bu aşağılık planda ABD Emperyalistlerine, başta AB Emperyalistleri olmak üzere Suudi Arabistan, Katar, İsrail ve ne yazık ki Kaçak Saraylı Reis ve AKP’giller yönetimindeki Türkiye’nin de içinde bulunduğu yüzden fazla irili ufaklı devlet destek vermiştir. Bu aşağılık politikayı destekleyen ülkelere baktığımız zaman ise hepsinin başında halk düşmanı iktidarların olduğunu görmekteyiz.

Görülmektedir ki AKP’giller, günlerce şehit haberlerini aldığımız Mehmetçikleri, ABD Emperyalistlerinin yarattığı cehenneme sürüklediklerini öyle kolay ve hızlıca hafızalarından silmiştir ki, eli kanlı heyetle birlikte aynı masaya oturabilmektedirler. Hafızalarından silmek zorundadırlar da çünkü varlıklarını ve iktidarda bulunuşlarını, bu İnsan Soyunun en büyük düşmanlarına borçludurlar.

Ancak şu gerçek de unutulmamalıdır ki, Dünya Halkları ABD Emperyalistleri ve işbirlikçilerinin hain planlarını gün geçtikçe daha da açık bir şekilde görmekte, bilmektedir. Eninde sonunda halklar ayağa kalkacak, emperyalist çakalları ve yerli işbirlikçilerini kendi ülkelerinden defedecektir.

 

Katil ABD, Ortadoğu’dan, Ülkemizden Defol!

Emperyalistler, İşbirlikçiler Geldikleri Gibi Gidecekler!

Yankee Go Home!

Halkız, Haklıyız, Yeneceğiz!

07.01.2019

 

Halkın Kurtuluş Partisi

Genel Merkezi

Yorumlar (0)