Fatih'te vahşet! Öldürüp, bulaşık makinesinin içine koyup beton dökmüşler...

İstanbul Fatih’te bir ihbar korkunç cinayeti ortaya çıkardı. Bir evin banyosunda, üzeri betonla kapatılmış bulaşık makinesinin içinde erkek cesedi bulundu. Olayla ilgili biri kadın 3 kişi gözaltına alındı. Polise ihbarı da gözaltına alınan şüphelilerden birinin yaptığı öğrenildi. Bu arada öldürülen kişinin Tunus uyruklu olduğu ve sosyal medyada hakkında kayıp ilanı verildiği öğrenildi.

GÜNÜN HABERLERİ 12.06.2018, 09:01 12.06.2018, 09:01
Fatih'te vahşet! Öldürüp, bulaşık makinesinin içine koyup beton dökmüşler...

Olay, 04.00 sıralarında Fatih İskenderpaşa Mahallesi Kızanlık Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı binanın giriş katında meydana geldi.  Binanın giriş katına, ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri içeri girmek için kapıyı çaldı. İddiaya göre içeride bulunanlar uzun süre kapıyı açmadı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin kapıyı açmasıyla vahşi cinayet ortaya çıktı.

ÖLDÜRÜP BULAŞIK MAKİNESİNİN İÇİNE KOYMUŞLAR

Kapının açılmasıyla eve giren ekipler, banyoda üzeri betonla kapatılmış bir bulaşık makinesi buldu. İtfaiye ekiplerinin betonu kırmasının ardından bulaşık makinesinin içinde Tunuslu olduğu öğrenilen ve hakkında kayıp başvurusu bulunan bir erkek cesedi tespit edildi.

Fatihte vahşet Öldürüp, bulaşık makinesinin içine koyup beton dökmüşler...EVDE BULUNAN BİRİ KADIN 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polisin tüm çabalarına rağmen evde bulundukları belirlenen ve kapıyı açmayan biri kadın üç kişi polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar emniyete götürülürken, aralarında bulunan kadın şüphelinin fenalık geçirdiği görüldü.

İHBARI GÖZALTINDAKİ ŞÜPHELİLERDEN BİRİ YAPMIŞ

Polise ihbarı da gözaltına alınan şüphelilerden birinin yaptığı öğrenildi.

TUNUSLU VE SOSYAL MEDYADA HAKKINDA KAYIP İLANI VERİLMİŞ

Bu arada, Tunus uyruklu olduğu ve sosyal medyada hakkında kayıp ilanı verildiği öğrenilen kişinin cesedinin, incelemenin ardından bulaşık makinesiyle Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi.

Cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin evdeki incelemesi sürüyor.  

Fatihte vahşet Öldürüp, bulaşık makinesinin içine koyup beton dökmüşler...

Yorumlar (0)