banner773

Eski emniyet müdürü gaybubet evinde yakalandı

İstanbul’da düzenlenen FETÖ Operasyonu’nda eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı Teknik Takip Operasyon Şube Müdürü Mehmet Fecri Yıldız gözaltına alındı.

GÜNÜN HABERLERİ 24.10.2018, 16:47 24.10.2018, 16:47
Eski emniyet müdürü gaybubet evinde yakalandı

Operasyon, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Polis ekipleri, hakkında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında yakalama kararı olan Mehmet Fecri Yıldız'ın Beylikdüzü'nde olduğunu belirleyince harekete geçti. Edirne 2. Ağır Ceza Mahkemesinden yakalama kararları bulunan Yıldız'ın saklandığı eve operasyon düzenlendi. Örgütün “Gaybubet evi” olarak adlandırılan gizlenme evinde gözaltına alınan şüphelinin yanında iki isim daha gözaltına alındı. Yakalanan o isimlerin Türk Silahlı Kuvvetleri TSK personel sorumlusu Erkan İnce ve ByLock kullanıcısı TUSKON üyesi Selim Bulut olduğu belirtildi. Adreste yapılan aramada, 1 bilgisayar, 1 harddisk, 2 taşınabilir internet modemi ve 1 USB bellek ele geçirildi.

image_123986672

unnamed-2

unnamed

Yakalanan Mehmet Fecri Yıldız'ın usülsüz dinleme davasında tanık olarak dinlendiği öğrenildi. Ayrıca 1999 yılında Ankara Emniyet Müdürlüğü'nce hazırlanan Fetullah Gülen ve Işık Tarikatı raporunda adı yer almıştı.

Yorumlar (0)