Dehşet evinden 2 ay önceki cinayetin izleri çıktı!

Dün Sözcü’nün gündeme getirdiği İstanbul Bahçelievler’deki dehşet evinin soruşturmasında 2 ay önceki bir cinayetin izlerine rastlandı. Can cekişerek yaşamını yitiren 14 yaşındaki Fatma Ç.’nin tutuklu ablası Büşra Ç. "Bu evde bulunan silahlardan birisiyle 2 ay önce bir cinayet işlendi" dedi.

GÜNÜN HABERLERİ 19.10.2018, 14:41 19.10.2018, 14:41
Dehşet evinden 2 ay önceki cinayetin izleri çıktı!

İstanbul Bahçelievler'deki dehşet evinde ölen Fatma Ç.'nin ablası Büşra Ç.’nin iddiasına göre evde bulunan bir başka silahla daha önce de bir cinayet işlendi.

Tutuklu abla Büşra Ç. 2 ay önceki cinayeti de anlattı.

Tutuklu abla Büşra Ç. 2 ay önceki cinayeti de anlattı.

ABLA BÜŞRA Ç: BANA HER ŞEYİ ANLATTILAR

Kardeşinin ölümüne neden olmak suçlamasıyla tutuklanan abla Büşra Ç. savcılık ifadesinde olayı şöyle anlattı: “Burak A.'nın hasımları olduğu için  yanında silah taşıyordu.  Bildiğim kadarıyla hasım olmasının sebebi
ise 2 ay önce öldürülen İlham Bozkurt isimli kişiyle ilgiliydi.  Bunları bana Y.E., B.A. ve E.T. anlattı.  Anlattıklarına göre Harun ve Kahraman K. isimli şahıslar İlham'ı evde bulunan pompalı tüfekle öldürmüşler. Bana anlattıklarına göre  bu cinayeti Kahraman ve Harun isimli şahıslar gerçekleştirmiş. Y.E., B.A. ve E.T. söylediklerine göre silahı onlara öldürmeleri için verdikten sonra geri aldılar. Bu silahlar ve uyuşturucudan kazandıkları paralar  ile ailelerin geçimlerini sağlıyorlardı.”

2 ay önce öldürülen İlhami Bozkurt

2 ay önce öldürülen İlhami Bozkurt

SİLAH İSE HÂLÂ BULUNAMADI

İlham Bozkurt'un ölümüne ilişkin soruşturmada Kahraman K.'nin tutuklandığı  Harun K.'nin ise hâlâ yakalanamadığı ve  cinayette kullanılan silah ise henüz bulunamadığı ortaya çıktı.

FOTO:SÖZCÜ - Dehşet evinden bu silahlar çıkmıştı.

FOTO:SÖZCÜ – Dehşet evinden bu silahlar çıkmıştı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul'da yaşayan Batmanlı 23 yaşındaki İlham Bozkurt, geçen Ağustos ayında Bağcılar'da uğradığı silahlı saldırıda vücuduna aldığı 9 kurşunla yaşamını yitirdi. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'nın Ağustos ayından beri olayla ilgili soruşturma yürüttüğü öğrenildi. İlham Bozkurt'un ölümüne ilişkin soruşturmada Kahram K. tutuklanmış, Harun K. için ise arama kararı çıkarılmıştı.

Yorumlar (0)