Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her zaman teröristlerin beynindeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esenler'deki millet bahçesinin açılışında konuşuyor.

GÜNÜN HABERLERİ 16.12.2018, 16:06 16.12.2018, 16:06
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her zaman teröristlerin beynindeyiz

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler'de 15 Temmuz Millet Bahçesi ile Yapımı Tamamlanan Tesis ve Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, "Zeytinlik operasyonunu yaptık mı? Yaptık. Afrin operasyonunu yaptık mı? Yaptık. Şimdi Sincan'ı yaptık mı? Yaptık. Her zaman teröristlerin beynindeyiz. Onların açtıkları çukurlara onları gömüyoruz. Gömmeye devam edeceğiz. Zira teröristler benim milletimin başına bela olmaktan çıkacaklar. Özgür Suriye Ordusuyla oralardayız. Hep birlikte Allah'ın izniyle vatanımıza, sınırlarımıza saldıranlara karşı bedelini ödetiyoruz, ödeteceğiz. Her ne kadar içerde bile bundan rahatsız olanlar varsa onlara da buradan selam. Bay Kemal; bak sen de bunları iyi bil. Bu teröristlerle el ele kol kola dolaşma. Bunlardan sana fayda yok Bay Kemal. Yerli ve milli ol. Bu teröristleri savunmaktan vazgeç. Bunlarla kol kola olmaktan vazgeç. Teröristlerin uzantılarıyla omuz omuza olmaktan vazgeç. Şimdi 31 Mart'ta yine onlarla beraber yola çıkmaya hazırlanıyor. Bay Kemal açık ol açık, dürüst ol dürüst. Bu millette seni bir şey zannetsin ya" dedi. 

"ÇÖP DAĞLARINI KALDIRDIK"

Bizden önce Marmara’nın üzerinde 2 köprü vardı. 3.’sünü yaptık. Onlar konuşur biz yaparız. Farkımız bu. Bu şehirde üretilen her değer, her zenginlik, faaliyet dalga dalga ülkemizi, bölgemizi ve dünyayı etkiliyor. İstanbul belediyesini CHP’den almıştık. Susuzluğu giderdik. Dağları delerek İstanbul’a su getirdik.

CHP çöp demektir, susuzluk, hava kirliliği, yasaklar ve yoksulluğun daniskası demektir. Gaz yağı kuyruklarını biliriz. Bunları bize CHP yaşattı. Şimdi önümüzde yeni bir seçim var. İstanbul’un yerini güçlendirmekle kalmayacağız. Kentsel dönüşümden millet bahçelerine kadar her alanda İstanbul’u geliştireceğiz. Çevrecilik bizim işimiz belediyecilik, hizmet bizim işimiz.

"KİMSEYİ SOKAĞA ÇIKARTAMAZSIN"

Kimseyi sokağa çıkartamayacaksınız. Burası Paris değil, Hollanda da değil. Sen eğer gezi olaylarındaki gibi bir şeyler yapmaya tenezzül edersen. O tv ekranında kendini bilmez haddini bilmez birilerinin sokağa davet etmesiyle iş yapacağını zannediyorsan, bu millet 15 Temmuz'da o darbecilere İstanbul sokaklarını nasıl dar ettiyse yine dar ederiz bunu böyle bilesin.

DHA

Yorumlar (0)