CHP'nin cumhurbaşkanı adayını 10 gün önce açıklayan Melih Gökçek'e bu bilgi nasıl ulaştı?

23 Nisan'da CHP'nin Cumhurbaşkanı adayını açıklayan Melih Gökçek yine doğru bildi. Gökçek'in daha önce olduğu gibi bu konuda da doğru tahminde bulunması Kılıçdaroğlu'nun kurmaylarından birinin Gökçek'e bilgi sızdırıyor iddiasını güçlendirmiş oldu.

GÜNÜN HABERLERİ 03.05.2018, 23:25 03.05.2018, 23:25
CHP'nin cumhurbaşkanı adayını 10 gün önce açıklayan Melih Gökçek'e bu bilgi nasıl ulaştı?

CHP’de cumhurbaşkanı adayı olarak ismi geçenlerden İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, “Muharrem İnce’nin adaylığı kesin gibi” dedi.

 Kesici, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben de bu münasebetle sabahleyin Muharrem İnce’yi telefonla tebrik ettim. O da tebriklerimi kabul etti. Allah hayırlı uğurlu etsin.”

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisinin grup toplantısına girerken alkışlandı.CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinleyip sık sık alkışladı.  Akşam saatlerinde de matbaada Muharrem İnce'nin afişlerinin baskıda olduğu haberi gelince CHP'nin yarın açıklanacak Cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olacağı kesinleşti.

 

GÖKÇEK YİNE BİLDİ

CHP'de Muharrem İnce'nin adaylığını ilk açıklayan ise Ankara Büyükşehir Eski Başkanı Melih Gökçek oldu. 

KILIÇDAROĞLU'NUN KURMAYLARINDAN BİRİ O İSMİ SIZDIRDI
Melih Gökçek'in, Muharrem İnce ismini açıklamasının bir tesadüf değildi. Gökçek'in, daha önce de CHP içinde bir çok konuda açıklamalarında doğru tahminlerde bulunmuştu.  Gökçek'in 23 Nisan'da CHP'nin adayının açıklamasın CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun çevresinde paylaştığı isimlerden biri tarafından sızdırıldığını göstermiş oldu. Keza Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayına karar verip 25 Nisan'da da İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile paylaşmıştı.

 

İşte Gökçek'in o paylaşımı:

 

 

 

Yorumlar (0)