CHP’li Nar SODEV Antalya Temsilcisi Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkan Yardımcısı İbrahim Utku Nar, Sosyal Demokrasi Vakfı (SODEV) Antalya temsilcisi oldu.

GÜNÜN HABERLERİ 14.06.2021, 11:36
CHP’li Nar SODEV Antalya Temsilcisi Oldu

1994 yılı sonunda, eski Kültür Bakanı Ercan Karakaş ve bir grup aydın tarafından kurulan SODEV üyeleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Fethi Açıkel, Gökçe Gökçen, Onursal Adıgüzel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer gibi isimler yer almaktadır. Ertan Aksoy’un başkanlığını yürüttüğü SODEV Yönetim Kurulu tarafından geçtiğimiz hafta alınan karar doğrultusunda CHP Antalya İl Başkan Yardımcısı İbrahim Utku NAR, SODEV Antalya temsilcisi olarak görevlendirildi.

Vakfı temel amaçları arasında toplumda "çoğulcu ve özgürlükçü demokrasinin bütün kavram, kural ve kurumları ile yerleştirilmesine katkı yapmak", "emeğe, insana ve doğaya saygı anlayışını yaygınlaştırmak", "özgürlük, eşitlik, dayanışma, adalet, barış ve dürüstlük gibi değerlerin tüm insanların ortak anlayışı olarak benimsenmesine yardımcı olmak", "sosyal devletin ve demokrasinin geliştirilmesi için çalışmalar gerçekleştirmek" yer almaktadır.

Yorumlar (0)