CHP'de Muş'a genç ve iddialı aday

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muş İl Gençlik Kolları Başkanı ve CHP Spor Kurulu Doğu Anadolu Sorumlusu Erkan Çakır bugün yaptığı başvuru ile Muş milletvekili aday adayı oldu.

GÜNÜN HABERLERİ 30.04.2018, 19:05 30.04.2018, 19:05
CHP'de Muş'a genç ve iddialı aday


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muş İl Gençlik Kolları Başkanı ve CHP Spor Kurulu Doğu Anadolu Sorumlusu Erkan Çakır, Muş’a hizmet etmek için aday adaylığını açıkladı.


CHP’li Erkan Çakır hayata geçirdiği çok sayıda projeyle de adından ve partisinden söz ettirmeyi başarmıştı.  Gençlik Kolları Başkanı ve CHP Spor Kurulu Doğu Anadolu Sorumlusu olan Erkan Çakır, Muş’un artık genç bir milletvekili olması gerektiğini belirtti.

“Muş Hak Ettiği Konuma Gelecek”
Malazgirt Haber Ajansı’na (MHA) konuşan Başkan Çakır, Muş’un önceki milletvekillerinin hizmet noktasında istenilen seviyeye ulaşamadığından da yakınarak memleketine hizmet etmek istediğini ifade etti. 5 ilçeyi ve Muş’u kucaklayacağını dile getiren Çakır, Muş’un hakkettiği konuma gelmesi için aday olduğunu bildirdi.

Kılıçdaroğlu’nun vekillik sözü verdiği Çakır’ın adaylığı Ankara’da CHP Genel Merkezinde de kulis bilgisi olarak konuşulmuştu. Çakır gelen talepler üzerine, hizmet etme gayesiyle dün itibariyle genel merkezde aday adaylığı başvurusunda bulundu. Olumlu tepkiler alan Çakır, Muş’u bir bütün olarak kucaklayabilen bir anlayış sistemi getireceğini de sözlerine ekledi.

CHP Muş Gençlik Kolları Başkanı Erkan Çakır Kimdir?
Erkan Çakır, 1993 Yılında Muş ta doğdu ilk ve orta öğretimini Muş’ta tamamladı. Liseyi açıktan bitirdi. 2014 yılında Muş Belediyesi’nde operatör olarak göreve başlayan Çakır, 2015 yılının Sonunda Muş Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği’ni kurdu. 2016 yılında Türkiye Hayvanlar Hakları Konfedarasyonu Muş İl Başkanı oldu. Aynı yıllar içerisinde Türkiye Hayvan Hakları Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu oldu. 2016 Yılında CHP’ye üye olan Erkan Çakır, 2017 yılında CHP Muş İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçildi. Çakır, daha sonra  CHP Spor Kurulu Doğu Anadolu Sorumluluğu görevine getirildi.

Yorumlar (0)