CHP'li Barut:"Tam bağımsız Türkiye mücadelesi sürüyor"

Ayhan Barut'tan 19 Mayıs kutlaması mesajı yayınladı.

GÜNÜN HABERLERİ 19.05.2022, 10:34
CHP'li Barut:"Tam bağımsız Türkiye mücadelesi sürüyor"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, "Tarihe yön verip geleceğe ışık tutan 19 Mayıs 1919 tarihinden, Ulusal Kurtuluş Mücadelemizin lideri, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten devraldığımız kararlılıkla güzel ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağız! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!" dedi.

 

"ONURLU YÜRÜYÜŞÜMÜZ SÜRÜYOR"

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "Ne mutlu bize ki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı canı gönülden kutluyoruz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarıyla aziz şehitlerimizi rahmet ve özlemle anıyoruz. Tam bağımsız Türkiye yolunda onurlu yürüyüşümüz sürüyor ve sürecek" diye konuştu.

 

"BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN"^

 

Onca yokluk ve yoksunluğa karşın Ulu Önder Atatürk liderliğinde tarihe silinmez harflerle görkemli bir destan yazıldığına dikkat çeken Ayhan Barut, şunları kaydetti:

"Ulusal Kurtuluş Mücadelemizin bağımsızlık meşalesi 19 Mayıs'ın 103'ncü yıldönümünde yılında yine çok büyük onur ve gurur yaşıyoruz.  19 Mayıs 1919'da yüreği bağımsızlık aşkıyla dolu yiğitlerle Samsun'a çıkan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çaresizlik içindeki halkımızın inanılmaz desteğiyle adeta imkansızı başarmış, hepimize tam bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti armağan etmiştir. 19 Mayıs 1919 tarihinde başlayan görkemli mücadelenin sonunda elde edilen tarihi zafer, ezilen tüm uluslara ışık tutmayı sürdürüyor. Bu duygularla Ulu Önderimiz Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını, vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi, yiğit gazilerimizi özlemle ve rahmetle anıyoruz. Bayramımız kutlu olsun!"

...

Yorumlar (0)