BORUSAN HOLDİNG FELİS'TE İKİ ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU

MediaCat dergisi tarafından düzenlenen Felis Ödülleri 2018’de, Borusan Holding Sürdürülebilirlik Raporu ve Faaliyet Raporu ile Kurumsal Raporlar kategorisinde iki ödülün sahibi oldu.

GÜNÜN HABERLERİ 15.11.2018, 13:12 15.11.2018, 13:12
BORUSAN HOLDİNG FELİS'TE İKİ ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU

15 Kasım 2018, İstanbul. İletişim, reklam ve pazarlama sektörlerinin bağımsız ve saygın yayınlarından Mediacat tarafından her yıl verilen Felis Ödülleri’nin 2018 yılı sahipleri belli oldu. Borusan Holding 2016 Sürdürülebilirlik Raporu ve 2016 Faaliyet Raporu, PR dalında yer alan Kurumsal Raporlar kategorisinde iki ödül kazandı. Ödüller 9 Kasım Cuma günü düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.

Borusan Holding’in hazırladığı kurumsal raporlar önemli meselelere yönelik geniş çaplı farkındalık yaratma misyonuyla hazırlanıyor. Uluslararası standartlarda hazırlanan bu raporlar, Borusan’ın savunuculuğunu yaptığı konulara dair önemli mesajları paydaşlarına ulaştırıyor.

Borusan, kurumsal raporlarında anlam ve geniş çaplı farkındalık yaratmayı hedefliyor

Borusan’ın 7’nci sürdürülebilirlik raporu, “Dünya Bizim Evimiz” temasından yola çıkarak hazırlandı. Bu tema doğrultusunda Borusan çalışanları ile ülkelerindeki iç savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan Suriyeliler bir araya geldi. Hayata Destek İnsani Yardım Derneği’nin katkılarıyla kolektif sanatsal üretime yönelik bir atölye gerçekleştirildi. Bu atölyede Türkçe ve Arapça arasındaki ortak 6 bin 500 kelime arasından çevre, sevgi ve ortak diyalogu ifade eden kelimeler seçildi ve atıklardan dönüştürülen kâğıtlar üzerine baskı yapılarak ortaya sanatsal çalışmalar çıkarıldı. Bu sanatsal çalışmalarda önyargılarımızı kırmaya ve ortak diyalog geliştirmeye yönelik mesajlar verildi.

 

Faaliyet Raporu ise “Yeni Nesil Borusanlılar” temasıyla hazırlandı. Tüm Borusan şirketlerinden Y kuşağı Borusanlılar ile röportajlar yapıldı ve fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Böylece grubun yüzde 66’sını oluşturan Y kuşağı Borusanlıların tutku duyduğu ilgi alanları üzerinden hayata bakış açıları yansıtıldı.

 

Felis Ödülleri, reklam ve pazarlama endüstrisinde etkili yaratıcılığın pazarlama çalışmalarındaki rolünü vurgulamak ve yaratıcı dünyaya katkı sağlayan tüm ekiplerin başarılarını ödüllendirmek amacıyla veriliyor. Ödüller pazarlama, reklamcılık ve iletişim sektörlerinin tüm alanlarını kapsayan toplam 16 dalda birçok farklı kategoride veriliyor. Ödül sahiplerini profesyonel yöneticilerden oluşan geniş bir jüri belirliyor. 

Yorumlar (0)