Bir festival daha iptal edildi!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde CHP’li Belediye tarafından düzenlenmesi planlanan ve 16 sanatçının katılacağı Milyon Fest Fethiye Festivali'nin Muğla Valiliği tarafından iptal edilmesi CHP’li belediye başkanının tepkisine yol açtı.

GÜNÜN HABERLERİ 23.08.2022, 16:14
Bir festival daha iptal edildi!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde CHP'li Fethiye Belediyesi tarafından 1-4 Eylül tahinlerinde düzenlenmesi planlanan ve Türkiye'nin en büyük müzik festivalleri arasında yer alan Milyon Fest Fethiye, Muğla Valiliği tarafından iptal edildi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Alınan kararın gerekçesi yok. Kendilerine yakın insanların konserleri iptal edilmiyor” ifadelerini kullandı.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca

İDARİ MAHKEMEYE BAŞVURACAĞIZ, ANLAMSIZ BİR İPTAL

Fethiye Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleşen Fethiye Milyon Fest'e bu sene 16 ünlü sanatçı katılım sağlayacaktı.

1-2-3-4 Eylül'de yapılması planlandığını belirten ve bu yıl ikincisini düzenleyeceklerini açıklayan Karaca  “Bu yıl yine çok güzel projelerimiz vardı. Ama sabah Valilik'ten aldığımız bir haberle üzüldük. Gençlerimizi İnlice Plajı'nda 16 sanatçıyla buluşturacağımız Milyon Fest,  Valilik tarafından iptal edildi. Gerekçesi yok. Biz idari mahkemeye başvuracağız. Kendine yakın insanların konserleri iptal edilmiyor. Ama Fethiye Belediyesi'nin İnlice Plajı'ndaki yapacağı konser iptal ediliyor. Bunu gençlerimizin takdirine sunuyorum” dedi.

Yorumlar (0)