Beyoğlu'nda ikinci kata tırmanan hırsız güvenlik kamerasında

Beyoğlu'nda İran uyruklu bir kişinin evine farklı tarihlerde 2 kez giren bir kez de teşebbüste bulunan iki hırsızdan biri, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızın binaya tırmanışı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

GÜNÜN HABERLERİ 24.01.2019, 14:12 24.01.2019, 14:12
Beyoğlu'nda ikinci kata tırmanan hırsız güvenlik kamerasında

 

Beyoğlu Sururi Mehmet Efendi Mahallesi'nde İran uyruklu S.A'nın evine farklı tarihlerde hırsız girdi. S.A'nın ihbarı üzerine çalışmalara başlayan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çevrede bulunan güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. 

Kayıtlarda üst katlara örümcek gibi tırmananın 8 ayrı suçtan kaydı bulunan Ö.Ü. olduğunu belirleyen ekipler, Ö.Ü'yü Tarlabaşında gözaltına aldı. Ö.Ü., sorgusunun ardından sevkedildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÖRÜMCEK HIRSIZ

Hırsızın binaya örümcek gibi tırmanıp girişi güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, bir kişinin binanın önüne geldiği görüyor. Bir süre etrafı kolaçan eden şahıs kimsenin olmadığından emin olduktan sonra binaya adete örümcek gibi tırmanıyor. Daha sonrada kendisini aşağıda bekleyen arkadaşına  evden çaldıklarını pencereden atıyor.  şağıda bekleyen diğer hırsızda atılan eşyaları alıp gidiyor.

Yorumlar (0)