Ankara'da bir apartmanda meydana gelen patlamanın nedeni belli oldu

Ankara'da 2 kişinin hayatını kaybettiği 4 kişinin yaralandığı patlamanın ardından savcılık soruşturma başlattı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, yaralıların durumunun ağır olduğunu bildirdi.

GÜNÜN HABERLERİ 19.11.2021, 11:35
Ankara'da bir apartmanda meydana gelen patlamanın nedeni belli oldu

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir apartmanda patlama meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, "Tüp patlaması olduğu kesinleşti, yaralıların durumu ağır" açıklamasında bulundu.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde Kızlarpınarı Caddesi'nde dün meydana gelen patlamanın etkisiyle bir bölümü çöken binanın enkazından Umutcan Yeter (21), Beyzagül Yokuş (15), Irak uyruklu Usame Kahtan (5), Zine Abdülkerim Ahmed El Vahap (26), Muhammed Kahtan (35) ile Melek Kahtan (2) yaralı çıkarıldı.

BİRİ ÇOCUK İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Muhammed Kahtan ile 2 yaşındaki kızı Melek hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Muhammed Kahtan'ın Türkiye'ye 5 yıl önce geldiği ve OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde bir oto tamircisinde çalıştığı öğrenildi.

İlk değerlendirmelerde patlamanın gaz sızıntısı nedeniyle gerçekleştiğini düşünüldü.

MANSUR YAVAŞ'TAN AÇIKLAMA

İtfaiye çalışmaları devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'tan da yeni bir açıklama geldi. Yavaş, "Tüp patlaması olduğu kesinleşti, yaralıların durumu ağır" dedi.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin soruşturma açıldığını bildirdi.

Yorumlar (0)