Alev alev yandı! Mahallede büyük panik yaşandı

Ümraniye’de park halindeki araç henüz belirlenemeyen bir nedenle alev alev yandı. Alevler bir evin doğalgaz hattına sıçrayınca mahallede büyük panik yaşandı.

GÜNÜN HABERLERİ 24.05.2018, 09:23 24.05.2018, 09:23
Alev alev yandı! Mahallede büyük panik yaşandı

Olay, 06.45 saatlerinde, Ümraniye Topağacı Mahallesi, Hisar Caddesi üzerinde meydana geldi. Hasan Koç'a ait olduğu öğrenilen 34 AGB 093 plakalı hafif ticari araç, park halindeyken henüz bilinmeyen bir sebepten bir anda alev aldı. Evin önünde yanan otomobilden sıçrayan alevler doğalgaz kutusuna da sıçradı. Olayı gören komşuları durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bir süre sonra gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan otomobile ve evin doğalgaz hattına müdahale etti. Yangın yaklaşık bir satlik çalışma sonunda söndürülürken yangında ölen ya da yaralanan olmadı.
“Önce araç yandı daha sonra doğal gaz kutusuna sıçradı”

Otomobilin sahibi Hasan Koç sabah komşuların bağırmasıyla birlikte uyandıklarını belirterek “ Komşular bize bağırdı, kalktık baktık ki arabamız ve evimiz yanıyordu. Yangın önce araçtan çıktı daha sonra doğal gaz kutusuna sıçradı. Aracımı daha yeni almıştım 6 aylık bir araç evinde çevresi yandı ne kadarlık bir zararımız var bilmiyoruz” dedi
İtfaiye ve polis ekipleri yangının çıkış sebebini araştırıyor.
İHA

Yorumlar (0)