banner773

AKP'li belediyeden "fakir vatandaşlar" için 1 milyon liralık ihale: Futbol topu ve mutfak önlüğü dağıttılar

Alınan ve üzerinde Altındağ Belediyesi logosu bulunan malzemeler AKP İlçe Başkanlığı tarafından dağıtıldı

GÜNÜN HABERLERİ 31.07.2019, 15:54
AKP'li belediyeden "fakir vatandaşlar" için 1 milyon liralık ihale: Futbol topu ve mutfak önlüğü dağıttılar

AKP’li Altındağ Belediyesi, konusunu “Bölgemizdeki fakir vatandaşlara dağıtılmak üzere” olarak açıkladığı ihale ile çakmak, top, mutfak önlüğü, pazar çantası ve balon aldı. Belediye 31 Mart yerel seçimleri öncesi yaptığı yedi ayrı ihale için toplam bir milyon 106 bin lira ödedi. İlki 21 Aralık 2018 tarihinde yapılan ihalelerin sonuncusu 24 Şubat 2019 tarihinde tamamlandı. Alınan ve üzerinde Altındağ Belediyesi logosu bulunan malzemeler AKP İlçe Başkanlığı tarafından dağıtıldı.

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre AKP’li Belediye, “Altınay Yardım Organizasyonu tarafından bölgemizdeki fakir vatandaşlarımıza dağıtılacak malzemelerde kullanılmak üzere pazar çantası alım işi” için bütçeden 286 bin lira ödeme yaptı.

Tanesi 18 liraya kağıt çanta

Belediye, “Fakir vatandaşlarımıza dağıtılacak malzemelerde kullanılmak üzere” başlığıyla yaptığı ihalede de 10 bin kağıt çantayı 180 bin liraya aldı. Tanesi 18 liraya alınan ve üzerinde Altındağ Belediyesi logosu bulunan kağıt çantaların AKP’liler tarafında seçim öncesi dağıtıldığı ortaya çıktı. AKP Altındağ İlçe Başkanlığı Facebook sayfasından “Seçim işleri birimimiz seçime son üç gün kala gece geç saatlere kadar çalışarak son hazırlıklarını tamamladılar” diyerek belediyenin logosunun bulunduğu çantaların fotoğrafı paylaşıldı.

155 bin liralık da mutfak önlüğü alınırken “Fakir vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere mutfak çakmağı alım işi” ihalesiyle alınan çakmaklara 214 bin lira ödendi.

Futbol ve voleybol topu

Altındağ Belediyesi tarafından yine “Fakir vatandaşlara dağıtılmak üzere” denilerek balon, futbol ve voleybol topu da alındı. Belediye, tanesi 21 lira 40 kuruştan aldığı 10 bin voleybol topuna 214 bin lira, futbol toplarına 223 bin lira, balonlara da 155 bin lira ödendi.

Yorumlar (0)