AK Partili belediye fena yakalandı! Burası Türkiye'nin gizli cennetiydi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi Rize'de, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının uyarı tabelası bulunmasına rağmen, Fırtına Deresi'nin denize döküldüğü alan çöplük olarak kullanılmaya devam edildiği ortaya çıktı.

GÜNÜN HABERLERİ 30.11.2021, 12:36
AK Partili belediye fena yakalandı! Burası Türkiye'nin gizli cennetiydi

Doğu Karadeniz illerinin en büyük eksikliğinden biri olan katı atık bertaraf tesislerinin olmaması nedeniyle, il ve ilçe belediyeleri en kolay çözüm olarak çöpleri deniz kenarlarına dökmeye devam ediyor.

Sözcü gazetesinden İsmail Akduman'ın haberine göre Valilik, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait uyarı tabelası asarak bölgeye çöp ve moloz dökülmesinin yasak olduğu ve uymayanlara para cezası yazılacağını belirten tabela astı.

Ancak tabeladaki uyarıya ne AK Partili Ardeşen ilçe belediyesinin ne de valiliğin uymadığı ileri sürüldü.

Belediye yetkilileri alana kendi araçlarının çöp dökmediğini ileri sürmesine rağmen, bir vatandaş belediye aracını suçüstü yakaladı. Uyarı tabelasına aldırış etmeden bölgeye gelen kamyon çöpleri boşaltırken görüntülendi.

Vatandaşlar ise, belediyeye ait kamyonların günde en az 5 kez çöp boşalttığını iddia ederken, Özel idarenin de köylerden topladığı çöpleri bu alana döktüğünü ileri sürdü.

Yorumlar (0)