Zeytin Dalı bölgesinde bir asker şehit oldu

Zeytin Dalı Harekât bölgesinde teröristlerce yapılan roketatarlı saldırıda bir askerimiz şehit oldu bir askerimiz ise yaralandığı açıklandı.

GÜNDEM 04.06.2021, 08:50
Zeytin Dalı bölgesinde bir asker şehit oldu

Zeytin Dalı Harekat bölgesinde teröristlerin roketatarlı saldırısında bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Zeytin Dalı harekat bölgesinde dün teröristlerce yapılan roketatarlı saldırıda bir askerin şehit olduğu, bir askerin de yaralandığı belirtildi.

MSB:"Zeytin Dalı Harekât bölgesinde 03 Haziran 2021 tarihinde, teröristlerce yapılan roketatarlı saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz."

Hatay'da kahreden kaza: 2 asker şehit oldu

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde askeri tırın çırçır fabrikasının duvarına çarpması sonucu 2 asker şehit oldu.
Alınan bilgiye göre, Kırıkhan-Reyhanlı kara yolunda seyir halindeki askeri tır, kontrolden çıkarak yol kenarındaki çırçır fabrikasının duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yangın çıkan tırın üzerine fabrika duvarının bir kısmı devrildi. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri yangını söndürürken sağlık ekipleri tırdaki 2 askerin şehit olduğunu belirledi.

Bitlis'te şehit sayısı 3'e yükseldi

Bitlis Tatvan kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada 1 güvenlik korucusu şehit olurken, 2 jandarma personeli yaralandı. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 3 teröristin etkisi hale getirildiği bilgisi yer aldı. Çatışmanın yaşandığı noktada dün de 2 şehit vermiştik.

Yorumlar (0)