banner773

Yandaş medya hedef gösterdi, Feyza Altun ölüm tehditleri aldı

31 Mart seçimleri öncesi ve sonrasında verdiğim mücadele ile dikkatleri çeken Feminist aktivist  Avukat Feyza Altun AKP yandaşı medyanın ve trollerin hedefi haline geldi.

GÜNDEM 15.05.2019, 22:17 15.05.2019, 22:36
Yandaş medya hedef gösterdi, Feyza Altun ölüm tehditleri aldı

31 Mart seçimleri öncesi ve sonrası yaptığı çalışmalarla yurttaşların dikkatini çeken Avukat Feyza Altun AKP yandaşı medya ve trollerin adeta hedefi oldu. 

Atatürkçü duruşu ve kadın hakları konusundaki çalışmaları ile bilenen  Altun, seçim sonrasında ana akım medyaya bir çok kez konuk olmuş ve AKP sözcülerine verdiği cevaplar  ile birçok kez Trend Topic olup dikkatleri üzerine çekmişti.

Aralarında Ülke Tv, Tv24, Takvim gibi yandaş medyanın yanı sıra sosyal medyada bulunan Ak troll hesaplardan hedef gösterilip tehdit edilen Feyza Altun, çok sayıdaki ölüm tehdidi mesajları sonrasında ilgili kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Altun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda  "Beni terörle ilişkilendiren, suç isnadında bulunup maksadını aşarak beni hedef göstererek bugün benim ve ailemin can güvenliğinin kalmamasına sebep olan ve tehdit eden her yandaş kanal ve Twitter kullanıcısı hakkında hukuki işlem başlattım.Her tweeti de dikkatle takip ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)