Vatandaşa yasak AKP'lilere serbest!

İçişleri Bakanlığı'nın yeni tip Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında restoran ve kafeler paket servis ile al - götür şeklinde hizmet vermeye başladı. Bursa'da ise bir restoranın AKP'li üst düzey isimleri ağırladığı ileri sürüldü.

GÜNDEM 22.11.2020, 19:39 22.11.2020, 19:45
Vatandaşa yasak AKP'lilere serbest!

İçişleri Bakanlığı'nın yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında restoran ve kafeler paket servis ile al - götür şeklinde hizmet vermeye başladı. Bursa'da ise bir restoranın AKP'li üst düzey isimleri ağırladığı ileri sürüldü. 

İddiaya göre, Bursa'da, koronavirüs yasakları kapsamında kapalı olması gereken bir restoran, çakarlı arabayla gelen bir bakan yardımcısının da aralarında bulunduğu kalabalık grup tarafından açtırıldı. Şikayet üzerine gelen polislerin korumalar tarafından içeri alınmadığı öne sürüldü.

Çevredekiler, "Yasak nedeniyle esnaf kan ağlarken bu restoran açık. Yasak AKP'lilere işlemiyor mu" diye tepkisini dile getirdi.

Bakanlık genelgesine göre restoranlar cuma gününden itibaren sadece paket servis yapabilirken, içeri müşteri kabul edemiyor. 

Yorumlar (0)