banner758

Ümit Özdağ hakkında suç duyurusu

Kavuncu kalabalık bir grup ile İstanbul'da Çağlayan Adalet Sarayına gelerek Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

GÜNDEM 21.10.2020, 12:13
Ümit Özdağ hakkında suç duyurusu

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, "Kanallarında genel başkanımızın grup konuşmalarının çok ufak kısmına yer verenlerin, bugün nasıl saatlerce İYİ Parti konuştuğunu görüyorsunuz" dedi.

Kavuncu şu açıklamaları yaptı:

İYİ Parti'nin bu büyüme sürecinde bellik bazı çevreler rahatsız olmuş. Kanallarında genel başkanımızın grup konuşmalarının çok ufak kısmına yer verenlerin, bugün nasıl saatlerce İYİ Parti konuştuğunu görüyorsunuz. Bu olaydan bile nasıl fırsat yakalama peşinde olunduğunun da en büyük göstergesi.

Bizim burada en büyük sorumluluğumuz öncelikle kendi hukukumuzu muhafaza etmek, iki; bizlere gönül vermiş, inanmış aklını karışmaya kalkanlara da fırsat vermemek. 

İstanbul'da 39 ilçe başkanımız parti tüzüğünün gerekli maddeleri uyarınca da söz konusu milletvekili ile alakalı ihraç talebi ile ilgili gerekli dilekçelerini hazırladılar. 81 il başkanımız da yine aynı şekilde tüzüğün ilgili maddeleri uyarınca genel merkezimize ihraç istemi ile başvurularını yapacaklar.

Ayrıntılar geliyor...

Yorumlar (0)