Ufuk Uras'tan Muharrem İnce yorumu:İçindeki megalomanı bir tarafa bırakmalı

Ufuk Uras, Muharrem Bey'in bu açıklamalarının hata olduğunu ve gölge boksu yaptığını düşünüyorum.Sayın İnce rol kapıyor ve CHP içi kavgayı körüklüyo

GÜNDEM 24.11.2019, 13:57
Ufuk Uras'tan Muharrem İnce yorumu:İçindeki megalomanı bir tarafa bırakmalı

GAZETEKRİTİK/ÖZEL

Muharrem İnce, bugün Yalova'da yaptığı açıklama sonrasında Habertürk'te konuk olan Ufuk Uras, İnce'nin açıklamaları ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

İşte Uras'ın konuşmasından satır başları:


CHP'DE ÇETE OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM
Muharrem İnce'nin bu açıklamaları bir köpürtme siyaseti. Bu açıklamayı talihsiz buluyorum. CHP Lideri FOX TV'de esnek bir ifade kullandı. Ben İnce'nin söylediği gibi CHP'de bir çete olduğunu düşünmüyorum.Konunun asparagas olduğu ortaya çıktı. 


AYIKSAN RAHAT OL
"Ben sarhoş değildim, ayıktım" ifadeleri yerine ayıksan rahat ol. Ben en çok oyu aldım diyor fakat Ekmelettin Bey daha yüksek bir oy oldu. Basın toplantısı yerine arkasındaki zeytinleri toplasa daha iyi olurdu. Bu açıklama ile sütünü sağdığı ineğin kovasını deviriyor. Türkiye'nin gündemi ekonomi iken tartışılan konuya bakın.


CHP'DE GENEL BAŞKANLIK KRİZİ YOK
CHP'nin yapacağı kongrede bir genel başkanlık krizi yok. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu en güçlü dönemi yaşıyor.


İÇİNDEKİ MEGALOMANI BİR YERE BIRAKMALI
Ben sahiyim,sahiciyim demenin anlamı yok. Fizikçi bir isan bilir ki Fizik'te en önemli kuramlardan biri yer çekimi kanunudur.İnce'nin ayakları yere basmalıdır. İçindeki megaloman tarafı bir yere bırakmalıdır.


GÖLGE BOKSU YAPIYOR
Muharrem Bey'in bu açıklamalarının hata olduğunu ve gölge boksu yaptığını düşünüyorum.Sayın İnce rol kapıyor ve CHP içi kavgayı körüklüyor.


EGO PATLAMASI
Cumhurbaşkanlığı seçimde ikinci tur olmayacağını bile öngöremedi. Herşeyi ikinci tura göre kurdu. Büyük bir ego patlaması.  Çocukluğumdan beri CHP'liyim diyor. Bir Fizik Öğretmeni kamu görevlisidir. Yani çocukluğumdan beri ifadesi ile uyuşmuyor. CHP Genel Merkezi'nin bu topa gireceğini düşünmüyorum.

Yorumlar (0)