Türkiye bu vahşeti konuşuyor: Annesinin başını kesip tencerede kaynatmış

İstanbul Küçükçekmece'de Tuğçe S., tartıştığı annesini bıçaklayarak öldürüp, kafasını satırla kesip tencereye koydu. Tuğçe S., annesinin sol bacağını da keserek etlerini sıyırıp kovaya koydu. Anne ile kızın ev tapusu nedeniyle tartıştığı iddia edildi. İşte kan donduran olayın detayları...

GÜNDEM 26.05.2021, 11:07
Türkiye bu vahşeti konuşuyor: Annesinin başını kesip tencerede kaynatmış

İstanbul Küçükçekmece'de yaklaşık 4 yıldır şizofren tanısı ile ilaç kullanan ancak tedaviyi reddeden 35 yaşındaki Tuğçe S., birlikte yaşadığı annesi Sevilay P.'den oturdukları evi kendi üzerine yapmasını istedi. Annesinin vermemesi üzerine tartışmaya başladı. Cinnet getiren genç kadın, annesini önce bıçakla öldürdü.

KAFASINI KESİP TENCEREDE HAŞLAMIŞ
Ardından satırla annesinin başını, kollarını ve bacaklarını vücudundan ayırdı. Kestiği başı tencereye koyup haşladı, sol bacağındaki kemikleri ise etlerinden sıyırıp ayırdı. Polis ekipleri içeri girdiğinde tencere hala sıcaktı.

SORANLARA, ANNESİNİN TATİLE GİTTİĞİNİ SÖYLEDİ


Sabah'ın haberine göre Sevilay P.'den  bir süredir haber alamayan eski eşi Sayit S. durumu polise bildirdi. Komşularına da haber verince komşular eve gitti kapıyı çaldı. Evde bulunan Tuğçe S. kapıyı çalan komşulara annesinin tatile gittiğini söyledi. Aldıkları cevaptan tatmin olmayan ve yaşlı kadının hayatından endişe eden bina sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi.

"KAFASINI DİNLEMEK İÇİN DIŞARI ÇIKTI" DEDİ
Bunun üzerine polisler daireye çıkarak kapıyı çaldı. Kapıyı açan Tuğçe S.'ye polisler, annesini sordu. S. ise annesinin evde olmadığını söyleyerek, "Erkenden 'kafamı dinleyeceğim' diyerek dışarı çıktı. Halen de gelmedi. Nerede olduğunu bilmiyorum" dedi. Polislerin eve girmesine de izin vermeyen Tuğçe S., kısa bir süre sonra annesini öldürdüğünü itiraf etti.

CESEDİ BANYODA, KAFASI MUTFAKTA BULUNDU
Tuğçe S., "Annemi öldürdüm. Kendisi banyoda" dedi. Olay yerine giren polis ekipleri Sevilay P.'nin sırtüstü yattığını ve kafasının olmadığını gördü. Bunun üzerine Tuğçe S. polislere, 'Annemin kafası da mutfakta tencerenin içinde" dedi. İnceleme yapan polis, Sevilay P.'nin sol bacağındaki etlerinin de satırla kemiklere kadar çıkarılıp bir leğene koyulduğunu gördü. Ocağın üzerindeki tencerenin ise hala sıcak olduğu tespit edildi.

EV TAPUSU YÜZÜNDEN TARTIŞMIŞLAR
Yaklaşık 4 yıl öncesine kadar acil tıp teknisyeni olarak çalıştığı öğrenilen Tuğçe S., Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. S.'nin şizofren tanısı nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi. S.'nin annesine evin kendi üzerine yapmasını istediği, bu nedenle de tartıştıkları kaydedildi.

PAZARTESİ GÜNÜ HASTANEYE KALDIRACAKLARMIŞ
Hayatını kaybeden kadınla aynı apartmanda yaşayan komşuları Mehmet B. "Sevilay Abla'nın kızı hariç biriyle tartıştığını ne gördük ne de duyduk. Kızı sürekli sorun çıkarıyordu, geceleri bizi uyutmuyordu. Üç gün önce gece yarısı yine tartışıyorlardı. Kızı Sevilay Abla'nın kolundaki bilezikleri almak istemiş. Şikayet üzerine polis geldi, kızı polisleri de tehdit etmeye başladı. Daha sonra eve girdiler. Yakınımız Sevilay Abla'yı arayıp durumunu sordu. Şu an iyiyim, Tuğçe'yi Pazartesi günü hastaneye kaldıracağız artık, tüm bunlar sona erecek demiş. Kader işte, kızını hastaneye götüreceğine evden kendi cenazesi çıktı evden" dedi.

Sevilay P. ile aynı sitede yaşayan Ceren Ç. "Sevilay Abla hayata çok bağlıydı. Kendine bakmayı çok severdi. Spor salonunun havuzuna bile makyajıyla girerdi. Etrafa neşe saçan pozitif bir insandı" diye konuştu.

Yorumlar (0)