Tuncay Özkan:AKP tarafından söz verilip çıkarılmayan hayvan hakları kanunu katilleri cesaretlendiriyor

Son dönemlerde artan hayvanlara yönelik işkence görüntülere yönelik bir tepkide CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan geldi.

GÜNDEM 20.12.2018, 19:22 20.12.2018, 19:22
Tuncay Özkan:AKP tarafından söz verilip çıkarılmayan hayvan hakları kanunu katilleri cesaretlendiriyor

MasterChef yarışmasından diskalifiye olan Murat Özdemir'in Instagram hesabından paylaştığı ve seyredenlerin kanını donduran videolar sosyal medyada infiale yol açmıştı.Murat Özdemir, sosyal medyada yayınladığı işkence görüntüleriyle infial yaratmıştı. Özdemir gözaltına alınırken işkence ettiği papağan korumaya alınmıştı. 


Son dönemlerde bu gibi artan hayvanlara yönelik işkence görüntülere yönelik bir tepkide CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan geldi.

 

Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile AKP hükümetinin söz verip çıkartmadığı hayvan hakları kanunu konusuna dikkat çekti. Tuncay Özkan twitter hesabından, "AKP tarafından söz verilip çıkarılmayan hayvan hakları kanunu katilleri cesaretlendiriyor. Hayvanları öldürenler eziyet edenler karakolun ön kapısından girip arka kapısından çıkıyor. Yeter son bulsun bu hissizlik ve duyarsızlık hali!" mesajını paylaşarak duruma tepki gösterdi.

 

Yorumlar (0)