Tuncay Özkan'dan Erdoğan hatırlatması:Maske ve kolonya ücretsiz dedi dağıtmadı;1 hafta sonra İbanla para istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Milli Dayanışma Kampanyası' kapsamında bağışladığı 7 aylık maaşı açıklaması sonrası CHP'den bir tepki de Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan geldi.

GÜNDEM 31.03.2020, 12:21 31.03.2020, 12:39
Tuncay Özkan'dan Erdoğan hatırlatması:Maske ve kolonya ücretsiz dedi dağıtmadı;1 hafta sonra İbanla para istedi

GAZETEKRİTİK / ÖZEL- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin telekonferans yöntemiyle toplanmasının ardından, 'Milli Dayanışma Kampanyası' başlatıldığını duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kampanyaya 7 maaşını bağışlayarak destek ifade etmişti.


Erdoğan'ın 7 aylık maaş bağışı ve kampanya çağrısına Ana Muhalefet Partisi CHP'den tepki geldi.


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştığı 2 video ile tepki gösterdi.


Tuncay Özkan sosyal medya hesabından, “IMF’ye borç verecek durumdayız dediler, IBAN ile vatandaştan para istediler. Nereden nereye geldi Türkiye…” paylaşımında bulundu.


Özkan diğer bir paylaşımda ise Erdoğan'ın 1 hafta önceki ve sonrası videosunu yayımlayarak "MASKE VE KOLONYA PARASI VATANDAŞTAN MI ÇIKACAK? 1 hafta önce vatandaşa ücretsiz maske ve kolonya dağıtacağız dedi. Dağıtmadı.1 hafta sonra canlı yayında IBAN göndererek vatandaştan para istedi." sözleriyle tepki gösterdi.

Yorumlar (0)