banner773

Trabzon'da doktoru tehdit eden kişi hakkında uzaklaştırma kararı alındı

Trabzon'da Dr. Yılmaz Babutçu telefonla tehdit edildiği görüntüleri paylaştı. Babasının ölümüne neden olmakla Babutçu'yu suçlayan hasta yakını, "Bir hafta içinde şehri terk et. Ben babamı senden dolayı kaybettim. Benim acım sıcakken çocuklarını yetim bırakmak istemem" tehdidinde bulundu.

GÜNDEM 26.09.2020, 22:25
Trabzon'da doktoru tehdit eden kişi hakkında uzaklaştırma kararı alındı

Trabzon Fatih Devlet Hastanesi'nde görev yapan Dr. Yılmaz Babutçu telefonla tehdit edildiği görüntüleri sosyal medyadan paylaştı.

Babutçu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı telefon konuşmasında hasta yakını babasını onun yüzünden kaybettiğini söyledi ve açıklama yapmasına fırsat vermeden şu cümleleri kurdu:

"Defol git Trabzon’dan. Ne mazaret uyduruyorsan uydur Trabzon’u terk et bir hafta. Benim acım çok sıcak. Babamı senden dolayı kaybettim. Senden dolayı kaybettim, başkasından değil. Trabzon’u terk et. Bak sana mertlik yapıyorum. Benim acım sıcakken senin çocuklarını yetim bırakmak istemem. Trabzon’u terk et. Allah rızası için. Yoksa katil edersin beni."

Uzaklaştırma kararı alındı

Gözaltına alınan bu kişi, çıkarıldığı mahkemece yurt dışı yasağı ile birlikte Babutcu'nun ev ve iş yerine yaklaşmama yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, olaya ilişkin twitter hesabından, "İlimizde görevli Dr. Yılmaz Babutcu'yu tehdit eden Tuncay Yalçınkaya isimli şahıs gözaltına alınmış olup çıkarıldığı mahkemece yurt dışı yasağı ile birlikte ev ve iş yerine yaklaşmama yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Kovid-19 salgını sürecinde fedakarca halkımıza hizmet eden sağlık çalışanlarımıza yönelik her türlü şiddet eylemini şiddetle kınıyorum" paylaşımında bulundu.

Yorumlar (0)