TİP'li Sera Kadıgil: "Dayanın arkadaşlar.Değecek."

On binlerce sandıkta itiraz olduğunu belirten Türkiye İşçi Partisi Sözcüsü Sera Kadıgil, "Sadece bu gece değil, gerekirse önümüzdeki 2 gün ayaktayız" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 14.05.2023, 23:51
TİP'li Sera Kadıgil: "Dayanın arkadaşlar.Değecek."

Türkiye İşçi Partisi Sözcüsü Sera Kadıgil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yurttaşlara sandıkları ve ilçe seçim kurullarını terk etmeme çağrısı yaptı.

"Sadece bu gece değil, gerekirse önümüzdeki 2 gün ayaktayız" sözlerini kullanan Kadıgil, "Islak imzalı tutanakların alınması çok hayati" dedi. 

Kadıgil, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Özellikle büyükşehirlerdeki tüm okullar benzer durumda. 6-7 kez sayım yapılan sandıklar oluyor. AA verilerine bakıp gözünüzü yorduğunuza bile değmez. Kaybettiği seçimde billboard astıracak tıynette bir yapıya karşı yarıştığımız asla akıllardan çıkmamalı. On binlerce sandıkta itiraz var. Bunların geneli AKP’nin zayıf olduğu yerler. 

Sadece bu gece değil, gerekirse önümüzdeki 2 gün ayaktayız. Islak imzalı tutanakların alınması çok hayati. Sabah 7’den beri özveriyle görev yapan, YSK kapısında bekleyen, tekrar tekrar aynı sandığı saymasına rağmen yılmayan tüm görevlilerimize sabır ve güç diliyorum. Dayanın arkadaşlar. Değecek."

Yorumlar (0)