Star yazarından Ahmet Hakan’a tepki: İhanet ne zaman ‘siyaset’ oldu!

Kamuoyunda “Af Yasası” olarak bilinen ceza indirim yasası Meclis gündeminde. AKP ve MHP’nin ortak teklifi üzerinde genel kurulda yapılacak görüşmelerin ardından yasa son halini alacak.

GÜNDEM 04.04.2020, 16:01
Star yazarından Ahmet Hakan’a tepki: İhanet ne zaman ‘siyaset’ oldu!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, af yasasına ilişkin “Darbe işine karışmış FETÖ’cüler ve şiddete bulaşmış teröristler hariç… Siyasi mahkûmlar da infaz yasasından yararlanabilmeli” çağrısında bulundu.

Hakan şöyle yazdı:

“İnfaz yasası var Meclis’in önünde…

Kimler yararlanacak, kimler yararlanmayacak? Çerçeveler çizilmeye başlandı.

Benim bu konudaki görüşüm şudur:

Şu felaket günlerinde birlik ve beraberlik için…

Darbe işine karışmış FETÖ’cüler ve şiddete bulaşmış teröristler hariç… Siyasi mahkûmlar da infaz yasasından yararlanabilmeli.”

Hakan’ın çağrısına Star yazarı Ardan Zentürk’ten tepki geldi.

Zentürk, sosyal medya hesabı üzerinden şöyle yazdı:

“Bu ne demek? Ahmet Hakan darbeye karışmamış FETÖ’cü tipolojisini biraz açsa, yazdığına göre tanıdıkları vardır isimler üzerinden gitsek… Bugüne kadar tek kelime pişmanlık cümlesi duymadığımız bir ajan örgütünden “siyasi mahkum” mu çıkaracağız? İhanet ne zaman siyaset oldu geçiniz.”

“Bence yurt dışındakilere af çıkartalım, gelsinler ne olacak İhtiyacımız olduğunda F-16 da uçurturuz, Doğu Akdeniz’de gemi falan teslim ederiz Medya yaparlar, aydınlanırız(!) Üniversitelere doluşurlar yine, bırakırız soruları falan çalarlar Devam… Kim tutar seni.”

Yorumlar (0)