Sosyal medyada tepki yağan görüntülerin ardından, kadın gözaltına alındı

TikTok’ta ismi Nurcan Serçe olduğu iddia edilen bir kadının, çocuğuna şiddet uyguladığı skandal görüntülere, Twitter’da tepki yağdı. Nurcan Serçe hakkında bakanlıktan açıklama geldi. Cani anne Nurcan Serçe gözaltına alındı.

GÜNDEM 06.02.2021, 13:21 06.02.2021, 13:23
Sosyal medyada tepki yağan görüntülerin ardından, kadın gözaltına alındı

Twitter’da bir kadının kızına uyguladığı şiddeti gösteren video sosyal medyada infial yarattı. TikTok’ta ismi Nurcan Serçe olduğu iddia edilen bir kadının, çocuğuna şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu. Çocuğunu yastıkla nefessiz bırakan Nurcan Serçe için 'tutuklansın' talebinde bulunuluyor.

KADIN GÖZALTINA ALINDI

3 ay önce yaşandığı iddia edilen olayın görüntülerin ortaya çıkıp sosyal medyada gündem olmasının ardından Nurcan Serçe'nin bugün gözaltına alındığı duyuruldu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Çocukların annesi N.S. hakkında ise adli süreç devam etmektedir. Hukuki süreç, avukatlarımız kanalıyla da takip edilmektedir" denildi.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Bakanlıktan yapılan açıklamada, söz konusu olayın  Kocaeli'nde  Temmuz 2020'de yaşandığı belirtilerek, şöyle denildi:

"Görüntülerdeki çocuğumuz ve kardeşleri, 21.07.2020 tarihinde haklarında alınan bakım tedbiri kararı ile ivedi olarak Bakanlığımız tarafından koruma ve bakım altına alınmışlardır. Çocuklarımız halen kuruluş bakımında ve devlet korumasındadır. Çocukların annesi N.S. hakkında ise adli süreç devam etmektedir. Hukuki süreç, avukatlarımız kanalıyla da takip edilmektedir. Her çocuğumuz biricik ve kıymetlidir. Çocuklarımızın fiziksel ve psikolojik gelişimini olumsuz yönde etkileyecek her türlü şiddetin her zaman karşısında durmaya, çocuklarımızı himaye etmeye devam edeceğiz."

#NurcanSerceTutuklansın etiketiyle paylaştılar

TikTok uygulaması üzerinden çocuğuna şiddet uygulayan bir annenin görüntülerinin paylaşılmasının üzerine, Twitter kullanıcıları #NurcanSerceTutuklansın etiketiyle tepkilerini dile getirmeye başladı.

Görüntülerde, kızına şiddet uygulayan kadının hızını alamayıp yastıkla boğmaya çalıştığı, olay sırasında bir erkek çocuğunun da çaresizce o anlara tanık olduğu görülüyor. Küçük kızın ise olay sonrası yaşayıp yaşamadığı da bilinmiyor.

Yorumlar (0)