Son dakika: Erdoğan'dan erken seçim açıklaması!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. MHP lideri Devlet Bahçeli'den sonra Erdoğan da erken seçim olmayacağını söyledi. Erdoğan, "Ya olmayacak erken seçim, Haziran 2023. Bunlar kiminle yürüdüklerinin farkında değil" dedi.

GÜNDEM 23.11.2021, 13:11
Son dakika: Erdoğan'dan erken seçim açıklaması!

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. 

MHP lideri Devlet Bahçeli'den sonra Erdoğan da erken seçim olmayacağını söyledi. Erdoğan, "Ya olmayacak erken seçim, Haziran 2023. Bunlar kiminle yürüdüklerinin farkında değil" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

  • Dünyada ve ülkemizde 20 yılda il başkanlarını 150 defa bir araya getiren bir başka parti olduğunu sanmıyorum. Bu platformlar milletimizin sesinin en üst düzeyde duyurulduğu yerlerdir. AK Parti'nin seçimlerden hep birinci çıkmasının sırrı buradadır.
  • 2013 Mayıs'ta başlayan ve bugüne kadar kesintisiz devam eden bir dizi hadisiye şahit olduk.
  • Partimize yönelik kapatma davası ardından yaşayan süreç, ülkemizi yargının yapısında kapsamlı değişiklik yapan halkoylamasına götürdü.
  • Gezi olayları ile ilk işaret fişeği atılan, darbe ile demokrasimizi yıkma girişimlerine karşı milletimizle mücadele yürüttük.
  • Kuruluşumuzdan bu yana girdiğimiz her seçimden birinci çıktık. Şu anda muhalefet neden çırpınıyor? AK Parti ve MHP'nin başarısının önüne geçemeyeceklerini biliyorlar.
  • Ya olmayacak erken seçim, Haziran 2023. Bunlar kiminle yürüdüklerinin farkında değil.
  • Ülkemizin son 8 yıldaki hiçbir gelişme kendi tabii mecrasından ortaya çıkmış değil, hepsinin gerisinde bir tuzak, kurgu var. 
  • 2023 Haziran seçimlerinde hem cumhurbaşkanlığını kazanarak hem Cumhur İttifakı olarak Mecliste çoğunluğu elde ederek rekoru çok daha ileriye taşıyacağız.
  • 2023 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Meclis'te çoğunluğu almak suretiyle rekoru çok daha ileri taşıyacağız. Bizim boş bıraktığımız her yer yalanla, çarpıtmayla doldurulacaktır. Ülkemizi CHP'nin yalanlarına terk edemeyiz. Türkiye'yi helalleşme deyip de bozmaktan başka iş bilmeyen Kılıçdaroğlu'nun kifayetsizliğine terk edemeyiz.

AYRINTILAR GELİYOR...

Yorumlar (0)