Skandal... İsrail Savunma Güçleri bu fotoğrafı paylaştı!

İsrail Savunma Güçleri'nin onaylı Twitter hesabında şoke eden bir paylaşım yapıldı. Ayna karşısına geçmiş genç bir kadının "selfie" fotoğrafı, herhangi bir açıklama olmadan paylaşıldı. Şoke eden fotoğraf sosyal medyada da günün konusu oldu.

GÜNDEM 16.02.2020, 17:24
Skandal... İsrail Savunma Güçleri bu fotoğrafı paylaştı!

İsrail Savunma Güçleri, resmi Twitter hesabından ilginç paylaşımda bulundu. Genel olarak askeri fotoğraflar ve gelişmelere yönelik bilgiler verilen resmi hesaptan, beyaz bir atlet giymiş genç bir kadının ayna karşısındaki pozu paylaşıldı.

İsrail Savunma Güçleri twitter hesabının yöneticisinin attığı tweette herhangi bir açıklama yer almıyor. Ancak tweetteki fotoğrafa yüzlerce yorum, binlerce beğeni ve retweet geldi.

TÜRK KULLANICILAR DA YORUM YAZIYOR

Paylaşılan tweetin altına Türk Twitter kullanıcıları birçok yorumda bulundu. Türk kullanıcılar "Ortak tatbikat yapmalıyız, kayıtlar nereye yapılıyor" gibi yorumlar yaptı. 

İSRAİL'DEN HACKLENDİK İDDİASI!

Hala resmi sitede duran fotoğraf için İsrail Savunma Güçleri'nden ilginç bir açıklama da geldi. Açıklama aynı resmi siteden yapılırken İsrail Savunma Güçleri, Hamas tarafından hacklendikleri iddiasında bulundu.

Yorumlar (0)