Sinan Oğan Bahçeli'ye yüklendi: Almanya'yı il il gezme aşkını hayretle karşılıyoruz

MHP Genel Başkan adayı Sinan Oğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Avrupa'ya giderim" sözlerine sert tepki gösterdi.

GÜNDEM 07.03.2017, 10:01 07.03.2017, 10:01
Sinan Oğan Bahçeli'ye yüklendi: Almanya'yı il il gezme aşkını hayretle karşılıyoruz

MHP'de Devlet Bahçeli'ye muhalif isimlerden Sinan Oğan, Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Avrupa'ya birlikte gidelim" çağrısına sert çıktı. Halk TV'de konuşan Sinan Oğan, "1 Kasım'da sadece 3 tane ilde miting yapan Bahçeli'nin Almanya'yı il il gezme aşkını hayretle karşılıyoruz. Keşke 1 Kasım'da da aynı aşkı besleseydi de, biz de Meclis'e 40 milletvekili yerine daha fazla milletvekiliyle temsil edilseydik" ifadelerini kullandı.

 

Sinan Oğan şunları söyledi:

 

"1 Kasım’da sadece 3 tane ilde miting yapan Bahçeli’nin Almanya’yı il il gezme aşkını hayretle karşılıyoruz. Keşke 1 Kasım’da da aynı aşkı besleseydi de, biz de Meclis’e 40 milletvekili yerine daha fazla milletvekiliyle temsil edilseydik. Orada birkaç çocuk vardı ve birisi kürsüye müdahalede bulundu. Ben olaya farklı açıdan bakıyorum MHP’de Genel Başkan yardımcıları var değil mi?"

Yorumlar (0)