Sedat Peker'in notlarında dikkat çeken detay: Sizi dünyaya manşet yapacağım

Sedat Peker'in yayınladığı videoda ekrana gösterdiği kağıttaki notlar dikkat çekti. Peker'in notları arasında "Suriye'ye giden silahlar" başlığının yer aldığı görüldü. Peker'in söz konusu kâğıdı ekrana göstermesi, "AK Parti'ye mesaj" olarak yorumlandı. Peker, 3. videoda "bu daha ne ki sizi dünyaya manşet yapacağım" diyordu.

GÜNDEM 10.05.2021, 13:34 10.05.2021, 13:45
Sedat Peker'in notlarında dikkat çeken detay: Sizi dünyaya manşet yapacağım

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı üçüncü videoda ilginç bir mesaj verdi.

EKRANA GÖSTERDİ AMA DEĞİNMEDİ

Peker’in son videosunda gösterdiği sıraları notlar arasında yer alan beşinci maddede “Suriye’ye giden silahlar” yazısı dikkat çekiyor.

Bu notun altında ise “Serdar Ekşi şahit var, birçokları” ifadesi geçiyor. Sedat Peker’in ekrana tutarak gösterdiği ancak videoda bu konuya değinmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Peker’in videosundaki bu ayrıntıya dikkat çeken Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık, kendisine ait Twitter hesabından, “Bir ülkenin Cumhurbaşkanı ve hakkında kırmızı bülten talep edilen organize suç örgütü yöneticisi ile Suriye iç savaşının oyun kurucularından İHH’nin başındaki zat. Peker’in son videosunda gösterdiği notlarının yer aldığı kağıtta ‘Suriye’ye giden silahlar’ yazıyor” paylaşımında bulundu.

Yorumlar (0)