Şamil Tayyar'dan TFF'ye: O namussuz çeteye...

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, deplasmanda Bursaspor'a 2-1 mağlup olan Gaziantepspor'un küme düşürülmeye çalışıldığını öne sürdü.

GÜNDEM 06.03.2017, 11:04 06.03.2017, 11:04
 Şamil Tayyar'dan TFF'ye: O namussuz çeteye...

Şamil Tayyar, "Gaziantepspor'u resmen doğradılar. Futbol Federasyonu'ndaki o namussuz çeteye de hesap soracağımızı bilmenizi istiyorum" dedi.

DHA'nın haberine göre; Tayyar, İslahiye'de katıldığı partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında, Bursaspor'a 2-1 yenilen Gaziantepspor'u el birliğiyle küme düşürmek isteyenlerden hesap soracaklarını söyledi. Tayyar, hakem ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) hakkında, şunları söyledi: "Gaziantepspor'un bir maçı vardı Bursa'yla. Gaziantepspor'u resmen doğradılar. Bir ofsayttan bir de haksız bir penaltıyla. Futbol Federasyonu'ndaki o namussuz çeteye de hesap soracağımızı bilmenizi istiyorum. Gaziantepspor'u küme düşürmek için el birliği yapan şerefsizlerden hesap soracağız. Buna alet olan hakemden de hesap soracağız. Ya bu kadar adilik, bu kadar namussuz olmaz. Bir büyük şehrin, kentin takımıyla bu kadar oynanmaz. Bunun hesabını soracağız."

Yorumlar (0)