banner773

Sakinliğiyle dikkat çekmişti… Katilin dayısı çıktı!

İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servis önünde bekleyen Ramazan Sarı ile imam nikahlı eşi olduğu öne sürülen Suzan Sandıkçı cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, cinayet şüphelisi Feyyaz E. ile birlikte hareket eden Recep S. yakalandı.

GÜNDEM 23.05.2018, 15:01 23.05.2018, 15:01
Sakinliğiyle dikkat çekmişti… Katilin dayısı çıktı!

İstanbul Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi önünde Ramazan Sarı ve imam nikahlı eşi olduğu öne sürülen Suzan Sadıkçı silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası saldırgan olay yerinden kaçarken, tedavi altına alınan imam nikahlı çift kurtarılamadı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında hayatını kaybeden Ramazan Sarı'nın 5 Eylül 2017’de Ümraniye'de bir okulda meydana gelen servisçi kavgasına karıştığı ve o kavgada bacağından yaralandığı belirlendi. Servisçiler arasında yaşanan kavga Cüneyt E. ise hayatını kaybetmişti. Çalışmalarını sürdüren ekipler, Ramazan Sarı ve Suzan Sandıkçı’yı öldüren saldırganın Cüneyt E.’nin kardeşi Feyyaz E. olduğunu belirledi.

Polis ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında güvenlik kameraları incelemeye alındı.

Yapılan incelemeler sonucu, olay öncesi ve olay anında cinayet şüphelisi Feyyaz E. ile birlikte hareket eden bir şüpheli daha belirlendi. Çalışmalarını derinleştiren ekipler, görüntülerde sakin hareketleriyle dikkat çeken o kişinin cinayet şüphelisi Feyyaz E.’nin dayısı Recep S. olduğu belirlendi.

Polis ekipleri yaptığı araştırmalar neticesinde Recep S.’yi gözaltına aldı.

Yorumlar (0)