banner773

RTÜK Başkanı'ndan skandal açıklama: Ceza vererek darbecileri sevindiremeyiz!

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Ülke TV’de komşularına yönelik tehdit savuran ve ölüm listesi hazırladığını söyleyen Sevda Noyan için kanala ceza verilmemesi gerektiğini açıklayarak, tehdit açıklamasının ‘büyütülecek’ bir konu olmadığını söyledi.

GÜNDEM 15.05.2020, 15:09
RTÜK Başkanı'ndan skandal açıklama: Ceza vererek darbecileri sevindiremeyiz!

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Ülke TV’de komşularına yönelik tehdit savuran ve ölüm listesi hazırladığını söyleyen Sevda Noyan için kanala ceza verilmemesi gerektiğini açıklayarak, tehdit açıklamasının ‘büyütülecek’ bir konu olmadığını söyledi.

Şahin, “Darbeyi övenlerin karşısında söylenenleri biz cezalandırmak gibi bir pozisyonda değiliz” dedi.

Sevda Noyan’ın “15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür” tehditleri nedeniyle Ülke TV’ye ceza verilip verilmeyeceği merak edilirken RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’den skandal bir açıklama geldi.

Şahin, bir internet kanalında katıldığı canlı yayında “Çok büyütülecek bir konu değil” ifadelerini kullandı.

RTÜK Başkanı, Ülke TV’deki Sevda Noyan’ın komşularına yönelik tehditleri ve ölüm listesi hazırladığı yönündeki sözlerine verilecek cezalar konusunda şunları söyledi:

“ÇOK BÜYÜTÜLECEK BİR KONU DEĞİL”

“Ülke TV ile ilgili raporlar üst kurula gelecek. Ancak verilecek bir müeyyide varsa, bu müeyyidenin bir darbe sevicilerini, darbeyi övenleri sevindiren ve onları gülümseten bir ceza olmaması gerektiğini düşünüyorum. Darbeyi övenlerin karşısında söylenenleri biz cezalandırmak gibi bir pozisyonda değiliz. Çok büyütülecek bir konu değil.”

TOPLANTIDAN KAÇMIŞTI

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in dün yapılan toplantıya ‘mazaret’ bildirerek katılmamış, tehditler savuran Sevda Noyan toplantıda hiç gündeme getirilmemişti.

Yorumlar (0)