Rifat Serdaroğlu, İktidarı Sert Eleştirdi

Yakın zamanda partileşme kararı alan Çoban Ateşi Hareketi (ÇAH) Genel Başkanı,eski sağlık ve devlet bakanı Rifat Serdaroğlu “Nasıl Güveniriz ki” başlığıyla kaleme aldığı bugünkü yazısında “Benim, devletim ve milletimle ters olanları şimdilik sadece eleştiriyorum. Eleştirmeye devam edeceğim, Hem de artan dozda!” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 12.10.2019, 13:06
Rifat Serdaroğlu, İktidarı Sert Eleştirdi

Rifat Serdaroğlu,AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın birlik çağrılarının inandırıcı olmadığını belirterek “Bir taraftan “Bu günler birlik beraberlik içinde olmamız gereken günlerdir” deyip, Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanını “Önüne kemik atılacak varlık” olarak gören, Türk Askeri yani çocuklarımız can pazarında savaşırken,Türk Milletini AKP’ye üye olmaya çağıran , eleştirinin hiçbir şekline tahammül edemeyen “kindar ve dindar” nesil isteyen bir kafaya nasıl niçin güvenelim ki?” dedi.

 

Rifat Serdaroğlu’nun köşe yazısının konuyla ilgili kısmı şöyle:

 

“Ben, 45 yıllık siyasi hayatımdan ve devlet deneyiminden edindiğim bilgilere dayanarak, barış zamanı güvenmediğim, oy vermediğim bir yönetime, savaş zamanı nasıl güveneyim ki?

 

FETÖ olayında, AKP’yi uyardım. Bu konuda iki kitap yazdım. Dinlemediler!

Ergenekon Kumpaslarının uygulandığı ilk günden yapılanın yanlış olduğunu söyledim, yüzlerce yazı yazdım. Dinlemediler. Dinlemedikleri gibi“Biz bu davanın Savcısıyız” dediler.

Referandum ile Yüksek Yargıyı FETÖ’ye teslim ediyorsunuz, dedik. Dinlemediler. Sonra bir gecede 5 bine yakın Savcı ve Yargıcı ihraç ettiler.

Maalesef bunların tümünde biz haklı çıktık. Keşke yanılan biz olsaydık!

 

Bunlar 18 yıldır iktidardalar. Bu süre 4 Fakülte ve 1 Meslek Yüksek Okulu bitirme süresidir. İnsan her gün bir cümle öğrense şimdiye kadar on defa “Devlet Adamı” olurdu!

Akılla ilgili bir problemleri olmadığı, aniden çok ama çok zengin olmalarındanve yol bulmakta çok usta olduklarından belli değil mi?

O zaman geriye tek doğru kalıyor;

Bunların niyeti ve hedefi Türk Devleti ve Türk Milletininkiyle ters!

 

Benim, devletim ve milletimle ters olanları şimdilik sadece eleştiriyorum. Eleştirmeye devam edeceğim, Hem de artan dozda!

Çoban Ateşi Hareketi partileşince, Türk Milleti, Cumhuriyet tarihinin en güçlü muhalefet hareketi nasıl olurmuş görecek ve bu partiyi iktidara taşıyacak…

Ne Mutlu Türküm Diyene ve Sözünden Dönmeyene…”

Yorumlar (0)