Recep Akdağ: Saadet'e verilen her oy, CHP'ye verilmiş oydur

İstanbul'da dernek ziyaretlerinde bulunan Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Saadet Partisi yöneticilerinin CHP'nin kuyruğuna takıldıklarını söyleyerek, "Bugün Saadet Partisi'ne verilen her oy, Cumhuriyet Halk Partisi'ne verilmiş oydur" dedi.

GÜNDEM 04.06.2018, 10:56 04.06.2018, 10:56
Recep Akdağ: Saadet'e verilen her oy, CHP'ye verilmiş oydur

 

Recep Akdağ,  "Etrafımızda kafası karışanlar var. Sayıları çok değil. 100 kişiden 5-7 kişidir. Karar da veremiyorlar. Şimdi ne işi vardı da Saadet Partisi'nin yöneticileri gittiler Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuyruğuna takıldılar.  Üç tane milletvekili götüreceksin diye oraya ne olacak yani? Millet meclisinde kuruldun koltuğa ama verdiğin oyların hepsi gitti Cumhuriyet Halk Partisi'ne yazıldı. Değer mi? Günah değil mi? Onun için bu tarafa oy verebilecek ya da vermeyi düşünen ailelere, kardeşlerimize mutlaka bu dönemde ulaşmalısınız. Zihni karışmış olanlar varsa onların da mutlaka zihinlerine açıklık getireceğiz" açıklamasında bulundu.

Akdağ, "Bir millete belki 100 yılda gelen bir lider bugün bizim başımızda, Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanı. O liderin ismi Recep Tayyip Erdoğan. Zalimin ve zulmün karşısında, mağdurun ve mazlumun yanında duran insan"diye konuştu.

Yorumlar (0)