Polisin 'Dur' İhtarına Uymayan AKP'li Başkan Uyuşturucu ile Yakalandı

AKP Aydın Gençlik Kolları Başkanı ve Efeler Belediye Meclis Üyesi A.B.A, uyuşturucu maddeyle yakalandı.

GÜNDEM 05.12.2019, 16:52 05.12.2019, 17:26
Polisin 'Dur' İhtarına Uymayan AKP'li Başkan Uyuşturucu ile Yakalandı

AKP'li Başkan dün gece yanında bir arkadaşı ile seyir halindeyken Aydın - Muğla karayolundan polis kontrol noktasında dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı.

Polislerden kaçmaya çalışan AKP'li Başkan A., polis aracına çarptı. Aracı hasar görmesine rağmen yine de kaçmaya çalışan A., polisler tarafından Denizli çevre yolunda arkadaşı ile birlikte yakalanıp gözaltına alındı.

ARAÇTAN BİR ŞEY ATTI, POLİSİN İNCELEMESİNDE ORTAYA ÇIKTI

AKP'li başkanın araçtan bir şey attığını fark eden polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonucunda, camdan atılan maddenin sentetik uyuşturucu madde olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri tarafından kovalamaca sonucu yakalanan AKP İl Gençlik Kolları Başkanı ve arkadaşı gözaltına alındıktan sonra Narkotik Şubeye teslim edildi.

ÖĞRENCİ YURDU İŞLETİYORMUŞ

Burada yapılan işlemlerin ardından hastaneye sevk edilen öğrenci yurdu işletmecisi Gençlik Kolları Başkanının kan testinde temiz çıktığı, yanındaki arkadaşının ise az miktarda alkollü olduğu anlaşıldı.

AKP'li Başkan ve yanındaki arkadaşının Narkotik Şubede alınan ifadelerinde suçlamaları reddettikleri öğrenilirken, ikili işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiler.

Yorumlar (0)