banner758

Pınar Gültekin'in katil zanlısı Avcı, boşanacağı eşine 5 milyon lira tazminat ödeyecek

Gültekin’in katil zanlısı Cemal Metin Avcı, eşi tarafından açılan anlaşmalı boşanma davası için Afyonkarahisar 1. Aile Mahkemesi’nde ifade verdi. Alınan ifade boşanma davasının görüleceği Muğla Aile Mahkemesi’ne gönderildi.

GÜNDEM 12.09.2020, 19:17
Pınar Gültekin'in katil zanlısı Avcı, boşanacağı eşine 5 milyon lira tazminat ödeyecek

Muğla'nın Ula ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in ilişkisi olduğu öne sürülen Cemal Metin Avcı tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Avcı, cinayet suçlamasıyla tutuklanırken eşi boşanma talebiyle dava açtı.

AA'da yer alan habere göre; Afyonkarahisar T Tipi Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan Avcı, eşi tarafından açılan anlaşmalı boşanma davası için ifade vermek üzere jandarma eşliğinde Afyonkarahisar 1. Aile Mahkemesi’ne getirilerek ifade verdi.

Boşanma davasında gündeme gelecek protokol şartlarına yönelik hakimin sorularını cevaplandıran Avcı’nın şartları kabul ettiği öne sürüldü.

Protokole göre, Avcı, çocuğunun velayetinin anneye verilmesi ve çocuğu için aylık 2 bin 500 lira nafaka ödemesi konusunda anlaşmaya vardı.

Eşine maddi ve manevi tazminat bedeli olarak 5 milyon lira ödeme konusunda anlaşan Avcı, ödemeyi yapamaması halinde şirketinin bedel talep etmeksizin eşine devrini ayrıca Muğla'daki bir taşınmazla 2 aracın da verilmesini kabul etti.

Avcı'nın Afyonkarahisar 1. Aile Mahkemesi'nce alınan ifadesi, Muğla Aile Mahkemesi'ne gönderildi.

Yorumlar (0)