Özgür Özel'den Fahrettin Altun'a çok sert yanıt: Evine 5 maaş girmeye devam edecek mi sanıyorsun?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a: Darbe kimden gelirse gelsin karşıyız, darbecilere teslim olmayız diyen Özgür Özel'e kes kopyala yapıştır Fahrettin Altun makas gitmiş, algı operasyonu yapıyor, 8 bin tane tweet attırıyor, 800 bin tane attırsanız ne olur?...

GÜNDEM 30.04.2020, 14:18
Özgür Özel'den Fahrettin Altun'a çok sert yanıt: Evine 5 maaş girmeye devam edecek mi sanıyorsun?

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e yönelik "Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin başarısını hazmedemeyip halkın iradesiyle seçilen Cumhurbaşkanımızın ve hükümetinin meşruiyetine dil uzatan ve aba altından sopa gösteren hadsizler bilmelidir ki Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları hiçbir tehdide boyun eğmez" paylaşımını yapmıştı. 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, basın açıklaması düzenliyor.

Özel'in açıklamalarından satır başları şöyle;

-Millet can derdindeyken, ülkede Fahrettin Altun'un mangal keyfi için kanunun arkasından dolandığı, suç üstü yakalanınca vakıflarla o gün kontrat yaptığı, Kuzguncuk'ta bir arsayı aylık 250 TL'ye kiraladığı konuşuluyor.

CUMHURİYET'E DESTEK

-Ve şimdi Canan Kaftancıoğlu ve Cumhuriyet gazetesinin 4 değerli basın emekçisi bu haberden  dolayı ifade veriyor. Bu haber terör kapsamında sorgulanıyor.

-Haberin doğruluğu Altun tarafından da kabul edildi. Bugün gazetecilik yargılanıyor. Bu utanç verici bir durumdur.

-Fahrettin Altun kendi gündemini bastırmak için öyle şeyler söyledi ki... Haber ne? Mangal, çardak. Çivi bile çakamayacağın Kuzguncuk'taki bölgede. 

-Darbe kimden gelirse gelsin karşıyız, darbecilere teslim olmayız diyen Özgür Özel'e kes kopyala yapıştır Fahrettin Altun makas gitmiş, algı operasyonu yapıyor, 8 bin tane tweet attırıyor, 800 bin tane attırsanız ne olur?

-Bir adım geri gidenin canı çıksın, sizden korkan sizden beter olsun. Yine kutuplaşma, anketlerde eriyorsunuz ya ondan çıldırdınız. Bütün mesele o.

-İktidara gelince Fahrettin Altun, İletişim Başkanlığı'nda duracak, eve baş 5 gelecek, öyle mi olacak sanıyorsunuz?

-Fesli deli Kadir'in önünde el pençe divan duran Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş göreve devam mı edecek diye düşünen var?

-İsmet Büyükataman beni tehdit edebilir, Özgür Özel korkar ama CHP Grupbaşkanvekili korkmaz kardeşim.

-Savaş meydanında kurulan partinin grup başkanvekili bunlardan korkmaz. Korkarsak bu görevi yapamayız.

Yorumlar (0)