Otomobilde sıkışan iki kadını itfaiye kurtardı

Otomobilde sıkışan iki kadını itfaiye kurtardı

GÜNDEM 15.05.2019, 09:36
Otomobilde sıkışan iki kadını itfaiye kurtardı

BAKIRKÖY'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce kaldırıma daha sonra da karşı yöne geçerek köprü ayağına çarparak durdu. Kazada otomobildeki iki kadın araçta sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye araçta sıkışan yaralıları çıkarırken, otomobil kullanılamaz hale geldi.

Kaza Bakırköy'de gece saat 00:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tümay T. Kennedy Caddesi Yeşilköy ayrımına geldiği esnada henüz bilinmeyen bir nedenle 34 ZR 5585 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil önce yol kenarındaki kaldırıma daha sonra da karşı yöne savrularak köprü ayağına çarparak durdu. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Tümay T. ve beraberindeki Dilara U. araçta sıkıştı. Yoldan geçen sürücüler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

İKİ KADINI İTFAİYE KURTARDI
Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içinde sıkışan her iki kadını da kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri araçta sıkışan yaralı kadınları bulundukları yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri her iki yaralıya ilk müdahaleyi yaparak çevre hastanelere kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonrası yol kısmen kapanırken, polis ekipleri de çevrede önlem aldı. İtfaiye ekipleri de araçta bir süre inceleme yaptı. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından kazaya karışan araç yerden çekici yardımıyla kaldırıldı. Belediye ekipleri de yolda temizlik yaparak etrafa dağılan araç parçalarını topladı. Polis ekipleri daha sonra yolu tekrardan tamamen araç geçişine açtı. 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Soner HASIRCIOĞLU (DHA)

Yorumlar (0)