Osmanlı Ocakları Başkanı, Zafer Çağlayan'ın tutuklanma kararını CHP'ye bağladı

Osmanlı Ocakları Kurucu Genel Başkanı Kadir Canpolat, "ABD mahkemelerinden eski bakanımız (Zafer Çağlayan) hakkında çıkarılan tutuklama kararının tesadüf olmadığını, (CHP lideri Kemal) Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü'nden anlıyoruz" ifadelerini kullandı

GÜNDEM 11.09.2017, 13:18 11.09.2017, 13:18
Osmanlı Ocakları Başkanı, Zafer Çağlayan'ın tutuklanma kararını CHP'ye bağladı

 

 

Sputniknews'in haberine göre, Canpolat yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

 

"CIA, 15 Temmuz gecesi yapmak istediği darbe girişimini bu kez kendi hukukuyla devam ettirildiğini iddia ederek, şunları kaydetti: 'Sözde Adalet Yürüyüşü'ne yandaşlarını davet eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yol arkadaşları yine terör örgütleriydi. Bu yürüyüşte PKK-FETÖ ve Gezi provokatörleri CHP'yle kol kola girdi. Görünen büyük resim bu. Anlaşılan küresel güçler, CHP liderine Türkiye'yi karıştırmak için yeni bir 15 Temmuz oluşturma yönünde misyon yüklemişler ki, FETÖ ile gerçekleştirilemeyen işgal girişimini, şimdi FETÖ'nün Kılıçdaroğlu ile ele geçirdiği CHP ile devam ettirmek istiyorlar. Baş aktör tabi ki Kılıçdaroğlu. Zira adalet sokaklarda değil, Bir başka devletin yargıçlarında değil, kendi milletimiz adına karar veren yüce Türk mahkemelerinde ve milleti temsil eden Meclis'te aranır."

 

'BİZİM TEŞKİLATLARIMIZDA DA CHP'YE GÖNÜL VERMİŞ NEFERLER VAR'

 

"Güven Park'tan İstanbul'a elinde 'adalet' pankartı ile yürüyen Kılıçdaroğlu'nun asıl amacının 'adalet' aramak değil 'hükümeti' yıkmak olduğunu bizzat CHP'li Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Halk tv'de canlı yayında itiraf etmişti. Halk Tv'de adalet yürüyüşü açıklarken Biçer, 'Sokaklarda ve dağlarda adalet arıyoruz' demişti. Bu açıklama ile CHP'li Biçer, adalet yürüyüşünün asıl amacını açıklamıştır. CHP artık Atatürk'ün kurduğu yerli ve milli bir partiden ziyade, neredeyse ABD'nin içini boşalttığı, ajanların cirit attığı bir parti haline gelmiştir. Bu durum başta Osmanlı Ocakları gibi yerli ve milli olan tüm siyasi partileri ve STK'ları derinden üzmektedir. Biliniz ki, bizim de teşkilatlarımızda CHP'ye gönül vermiş neferler var. Bu durumdan endişe ediyor ve tepki göstermek için bize sözlü ve yazılı taleplerde bulunuyorlar. CHP tabanının CHP'li yöneticilerin ABD sözcülüğü yapmasından son derece rahatsız olduklarını görüyorum."

 

'PENTAGON SÖZCÜSÜ GİBİ DAVRANIYOR'

Canpolat açıklamasına şöyle devam etti:

"ABD mahkemelerinden eski bakanımız (Zafer Çağlayan) hakkında çıkarılan tutuklama kararının tesadüf olmadığını, Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü'nden anlıyoruz. Hakkında tutuklama kararı olan FETÖ'yü ABD'de CAI ajanları korurken,Türkiye'ye yönelik yapılan bu girişimlerin FETÖ'yü aklamak ve ileride ülkemiz aleyhine kullanmak için yapıldığını düşünüyorum.Bu arada Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanı olduğu basiretsiz CHP'li yöneticiler yüzünden, ülkemizi derinden etkileyecek tehditler ve sorunlar beklediği görülmektedir. Kılıçdaroğlu'nun hal ve hareketleri tutum ve davranışları Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı gibi değil, Pentagon sözcüsü gibi davranması milletimizi endişeye sürüklemektedir."

 

'YÜRÜYÜŞÜ SONLANDIRMASINI BEKLEDİK'

"Kılıçdaroğlu sözde adalet yürüyüşü yaparken o günlerde Başbakan (Binali) Yıldırım haklı olarak Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunup, yürüyüşü bitirmesi hususunda uyarmıştı. Sorunların çözümünün meclis olduğunu anımsatan Başbakan'ı dinleyip yürüyüşü sonlandırmasını bekledik. Görünen o ki, kendi başbakanını değil, yabancı devlet başkanının talimatı ile hareket ederek, milletimize haksızlık etmektedir. Kılıçdaroğlu'nun, nerden aldığı bilinmeyen ültimatomla AK Parti'yi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, (MHP lideri) Devlet Bahçeli'yi ve Türkiye'yi güçsüzleştirmeyi ve bu milli değerlerin elini zayıflatmaya çalıştığı görülüyor."

Yorumlar (0)