Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, operasyonun ardından ilk kez konuştu

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisi ve adamlarına yönelik gerçekleştirilen operasyon sonrası ilk kez konuştu. Sedat Peker, Mehmet Ağar'a şok suçlamalar yöneltirken, operasyonun arkasında Mehmet Ağar ve Pelikancılar grubunun olduğunu söyledi.

GÜNDEM 02.05.2021, 16:01 02.05.2021, 16:02
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, operasyonun ardından ilk kez konuştu

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisine ve adamlarına yönelik düzenlenen operasyonun ardından ilk kez konuştu. YouTube hesabı üzerinden yayımladığı bir video ile sessizliğini bozan Peker, kendisine düzenlenen operasyonun arkasında Mehmet Ağar ve Pelikancılar grubunun olduğunu söyledi. Peker, "Ben kızımın bir damla gözyaşına dünyayı yakarım. Bu dünyayı vallahi yakacağım billahi yakacağım" ifadelerini kullandı.

"Bana yapılan operasyon, derin devletimizin başı olarak bilinen Mehmet Ağar ve Pelikancılar olarak adlandırılan, şuan hiçbir aktiviteleri olmadığı söylenen grup tarafından koordine edilmiştir" diyen Sedat Peker, "Yazıişleri müdürlerini kardeşim gibi, onların da beni ağabey gibi sevdiği basın organlarında bile suçörgütü diye yazdırabilecek güç ancak, basındaki Pelikancıların oluşturmuş olduğu gruba ait" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)