Okuyan'dan İnce'ye:40 yıllık partiliyim diye diyorsun;bu alçak yandaş medyaya neden prim veriyorsun?

Yaşar Okuyan, İnce'nin açıklamalarına karşı, "Sus, ihanet ediyorsun. CHP'ye ihanet Türkiye'ye ihanet demektir" diyerek isyan etti. 

GÜNDEM 27.11.2019, 20:10 27.11.2019, 20:26
Okuyan'dan İnce'ye:40 yıllık partiliyim diye diyorsun;bu alçak yandaş medyaya neden prim veriyorsun?

GAZETEKRİTİK/ÖZEL

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, "Saray'a giden CHP'li" iddialarıyla ilgili açıklama yapan Muharrem İnce'ye çok sert sözlerle yanıt verdi.


MİLLET İTTİFAKINDA BİRLEŞİLDİ
Okuyan, Millet İttifakı'nın önderliğini yapan Kılıçdaroğlu'nun YSK'nın seçime girme şartlarına taşımasına rağmen engellenen İyi Parti'nin önünü açtığını belirtti.Millet İttifakı'na partilerin dışında yer alan millette aklını kullanarak oy verdi.Ve bu neticenin alındığını ifade etti.


EKONOMİ VE SURİYE BELASI
Suriye belası,açlık,işsizlik gibi konular AKP'yi iktidardan alacağını ifade etti. 3Y ile 17 yıldır gelinen noktada,yolsuzluk bin kat artmış, yoksulluk bin kat artmış, yasaklar 12 Eylül dönemini rahmetle anlatıyor.

BU ALÇAKLARA NİYE PRİM VERİYORSUN?

Muharrem İnce'nin Yalova'da yaptığı basın açıklamasında yandaş basının canlı yayınlamasına tepki gösteren Okuyan, "Kükrüyor, çete var CHP içinde. Ne diyon sen?Sen 40 yıllık siyasetçiyim diyorsun. Bu kadar müthiş CHP'liyim diyorsun.Nutuk çekiyorsun. Bu alçaklara niye prim veriyorsun? Bu manşetler alçaklık değil mi? Bak "CHP'de çete var" diyor" ifadelerini kullandı. Bugün Erdoğan haklı olarak diyor ki CHP'yi Muharrem İnce anlatıyor diyor.

BU KADAR SUÇLAMAYI AKP YAPMIYOR
Yandaş medyanın manşetlerini tek tek gösteren Okuyan, "CHP'nin genel merkezinde çete var "sözünü CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı söylüyor.Bu kadar suçlamayı bu kadar hakareti Cumhurbaşkanı yapmıyor, AKP yapmıyor.


KENDİ KÖYÜNDE ERDOĞAN İKİYE KATLADI
Elmalı köyünde yani kendi köyünde ilk kez bir Cumhurbaşkanı adayı çıkıyor. Kendi köyünde 456 oy alıyor. Tayyip Bey, İnce'yi ikiye katlıyor. 814 oy alıyor.

CHP'YE İHANET TÜRKİYE'YE İHANETTİR

Yaşar Okuyan, İnce'nin açıklamalarına karşı, "CHP'de çete kim isimleri versene? Sus, ihanet ediyorsun. CHP'ye ihanet Türkiye'ye ihanet demektir" diyerek isyan etti.

Yorumlar (0)