banner773

Öğretmenler inşaat ustası yapıldı

Van'ın Çatak ilçesi Kıyıcak İlkokulu’nda görev yapan öğretmenler, okulun bakım ve onarım işlerini kendileri yaptı. Öğretmenler, ellerine aldıkları boya fırçası, mala, kazma ve küreklerle okullarının tahrip olan yerlerini onardı.

GÜNDEM 20.02.2021, 11:09 20.02.2021, 11:10
Öğretmenler inşaat ustası yapıldı

Van'ın Çatak ilçesi Kıyıcak İlkokulu’nda görev yapan öğretmenler, okulun bakım ve onarım işlerini kendileri yaptı. Öğretmenler, ellerine aldıkları boya fırçası, mala, kazma ve küreklerle okullarının tahrip olan yerlerini onardı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi İnan, "Şu anda bulunduğumuz okulumuzun fiziki yapısı çok kötüydü. Koronavirüs nedeniyle uzaktan eğitime geçen öğretmenlerimiz ve veliler bu durumu değerlendirerek okulun dış duvarından iç kısımlarına, sırasından öğrencilerin kullandığı dolaplara kadar tüm bölümleri boyayıp okulu onardı. Öğrencilerimiz okula geldiklerinde çok mutlu oldular. Sosyal mesafeye ve hijyen şartlarına uygun bütün sınıflarımızda öğretmen ve öğrencilerimizle yeniden eğitime başladık. Öğrencilerimiz hakikaten bizi özlemiş. Biz de öğrencilerimizi özledik. Öğrencilerle birlikte olmak bizi mutlu ediyor" dedi. (İHA)

Yorumlar (0)