banner773

Öğrenci servisi işleten muhtar, çocukları ormanlık alana götürerek cinsel saldırıda bulundu

Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Çevreli beldesi Hürriyet Mahallesi muhtarı Mustafa Kalaycı, işlettiği servis aracıyla çocukları ormanlık alana götürerek cinsel saldırıda bulundu.

GÜNDEM 30.10.2020, 10:02
Öğrenci servisi işleten muhtar, çocukları ormanlık alana götürerek cinsel saldırıda bulundu

Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Çevreli beldesi Hürriyet Mahallesi muhtarı Mustafa Kalaycı (48), dört erkek çocuğuna ve üç kadına yönelik cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Cumhuriyet'ten Savaş Kalkan'ın haberine göre, Kalaycı, mahallede bulunan bir ilkokulun kantinini ve öğrenci servisini işletiyordu. İddiaya göre Kalaycı, servise bindirdiği çocukları ormanlık alana götürerek cinsel saldırıda bulundu. 

Soruşturma ise dört öğrencinin yaşadıklarını anlatmasıyla başladı. Kalaycı’nın üç kadına yönelik de cinsel tacizde bulunduğu öğrenildi.

Tokat'ın yerel haber sitesi Tokattan adlı gazetede yer alan habere göre ise, Mutarın daha önce cinsel istismarda bulunduğu bir çocuğun da, intihar ettiği iddia edildi. Söz konusu olayın yaklaşık dört ay önce şikayet edildiği ancak muhtarın görevine devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar (0)