banner758

Nihat Hatipoğlu’na çok sert yanıt yanıt: İhaleleri de görüyor musun

Nihat Hatipoğlu'nun köşe yazısında bir ilde sokaktan geçerken “hayretler içerisinde kaldığını”, bunun sebeplerinden birisinin dört genç kızın dışarıda bira içiyor olması olduğunu ifade etmesine Ekonomist İbrahim Kahveci sert tepki gösterdi. İbrahim Kahveci, Nihat Hatipoğlu'nu "Sen dini yıkıyorsun dini" diyerek eleştirdi.

GÜNDEM 24.10.2020, 13:23 24.10.2020, 13:25
Nihat Hatipoğlu’na çok sert yanıt yanıt: İhaleleri de görüyor musun

İlahiyat profesörü Nihat Hatipoğlu, köşe yazısında ismini vermediği bir ilde sokaktan geçerken “hayretler içerisinde kaldığını”, bunun sebeplerinden birisinin dört genç kızın dışarıda bira içiyor olması olduğunu ifade etmişti.

TV 5'te yayınlanan Hasan Basri Akdemir ile Ekonomi ve Ötesi programında gündemi değerlendiren Ekonomist İbrahim Kahveci, Nihat Hatipoğlu'nun Sabah Gazetesi'ndeki köşe yazısında "Bir ilimizdeki bir sokaktan hayretler içinde geçtim" diyerek aktardığı sözleri, "Sen dini yıkıyorsun dini" diyerek eleştirdi.

Kahveci, Nihat Hatipoğlu'nun sözlerine yanıt olarak şunları söyledi:

“Bugün bir hoca gördüm, müsvedde, çıkmış şey demiş, dört kızı bira içerken gördüm. Ya kardeşim sen 150 milyar dolarlık ihaleyi görüyor musun? 5-10 şirketin aldığı 150 milyar dolarlık ihaleyi görüyor musun? Uçakları görüyor musun? Sarayları görüyor musun? Lüksü, şatafatı, israfı görüyor musun? Neredesin kardeşim? Nerede yer alıyorsun? Bu ülkede kurumlar, bu ülkede kurallar, bu ülkede devlet bu kadar zarar görürken neredeydin?

Bir müsveddenin demesi, dört kızı gördüm. Sen bir şey görmüyorsun? Sen dini yıkıyorsun dini. Kamu malıdır en önemli mal. Kamu malına sahip çıkacaksın, çıkabiliyor musun? Hayır kamu malını kullanıyorsun.”

Yorumlar (0)