Mustafa Sönmez serbest bırakıldı

Sosyal medya hesabındaki paylaşımlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiası ile adliyeye sevk edilen İktisatçı ve yazar Mustafa Sönmez, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

GÜNDEM 14.04.2019, 15:37
Mustafa Sönmez serbest bırakıldı

Sosyal medya hesabındaki paylaşımlarında Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği gerekçesiyle Pazar sabahı gözaltına alınan Mustafa Sönmez, emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Kartal’daki Anadolu Adliyesine getirildi. Savcılıkta ifadesi alınan Mustafa Sönmez, serbest bırakıldı.

Mustafa Sönmez sosyal medya hesabından gözaltına alınmasıyla ilgili olarak; “Sabahın 3’lerinde benim de kapım çalındı, nezarette ağırlandım, ifade sonrası serbestim. Arayan, ilgilenen herkese teşekkürler. Bu su hiç durmaz” ifadelerini kullandı.

Sönmez, adliye önünde yaptığı açıklamada, “Çarşı’da bir enstantane o. Orada ‘Çarşı başladı’ diye tweet attım. Maç atmosferini paylaşmak üzere atılmış bir tweet. Beşiktaş – Başakşehir maçının tansiyonu yüksekti o videoyu görünce onu tweetledim (retweet), ben de Beşiktaş fanatiği olduğum için onu paylaştım” dedi.

Yorumlar (0)