Muharrem İnce ile yandaş yazarın keyfi dört köşe! İşte o selfi!

CHP'yi her fırsatta terör ile ilişkilendiren ve Kılıçdaroğlu'na "siyasi ahlaksızlık" söylemlerinde bulunan yandaş yazarın Muharrem İnce ile keyifli selfisi dikkat çekti.

GÜNDEM 24.11.2019, 16:42
Muharrem İnce ile yandaş yazarın keyfi dört köşe! İşte o selfi!

Muharrem İnce'nin bugün Yalova'dan yaptığı basın açıklamasında gözden kaçmayan bir detay AKP'ye yakın yandaş yazar Hadi Özışık'ın İnce'ye sorduğu sorular ve açıklama sonrasındaki keyifli selfisiydi.


Gerek ekranlarda gereksede kendine ait internet haber sitesinde her defasında CHP ve Kılıçdaroğlu'nu eleştiriden öteye hakarete varırcasına söylemlerde bulunup Cumhuriyet Halk Partili seçmenleri adeta yok sayan Hadi Özışık ile keyifli selfisi dikkat çekti.

İşte İnce'nin keyifli selfisindeki yandaş Hadi Özışık'ın bazı yazıları:

Geçen haftaki yazısında "Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı siyasi ahlâksızlık değil de nedir?" başlığı ile CHP'nin liderine ağır ithamlarda bulunmuştu.
 Özışık, CHP'lileri ise teröristleri yardımda bulunan HDP'yi desteklemekle suçlamıştı.

UĞUR DÜNDAR DESTEKLİ MUHARREM İNCE...
Referandum öncesi CHP'yi ele aldığı köşe yazısını hatırlatan Özışık, Muharrem İnce ile ilgili iddiasını bir kez daha gündeme getirdi. Uğur Dündar'ın ön plana çıkarmaya çalıştığı İnce'nin referandumda "hayır" oyları için çalışmadığını ve süreci genel başkanlık yolunda bir prova olarak gördüğünü belirtmişti.


Yorumlar (0)